- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Allah razı olsun canım inşallah valla bekliyorum bir umut
Kaç gün var merak ettm inş hayırlı haberlerini alirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım inşallah valla bekliyorum bir umut
Bugün adetin 23.günü canım klomen kullanmıştım bu ay çok gecikmeden gelir adet herhalde keşke gelmese tabi :)yazarım sonucu canım buraya daKaç gün var merak ettm inş hayırlı haberlerini alirim
Bugün adetin 23.günü canım klomen kullanmıştım bu ay çok gecikmeden gelir adet herhalde keşke gelmese tabi :)yazarım sonucu canım buraya da
Erken gebelik negatif çıktığı için fazla beklentim yok kuzum ama Allah nasip ettiyse veririm güzel haberi. Sen de yaz bir değişiklik olursa durumundaMerakla bekliyor olucam inş gebelik haberi gelir :)
Erken gebelik negatif çıktığı için fazla beklentim yok kuzum ama Allah nasip ettiyse veririm güzel haberi. Sen de yaz bir değişiklik olursa durumunda
Ayy geçmiş olsun tüm aileyi sarmış hastalık inşallah hemencecik iyileşirsinizYazarım cnm hastalıkla boğuşuyorum suan eşim ben kızım gribiz ateş ishal istifra ailece kiriliyoruz![]()
Amin kuzum sorma eşim biryandan ben bir yanda kızım öğleAyy geçmiş olsun tüm aileyi sarmış hastalık inşallah hemencecik iyileşirsiniz![]()
Sen iyileşsen keşke de onlara daha iyi bakarsınAmin kuzum sorma eşim biryandan ben bir yanda kızım öğleinşallah çok zor
Sen iyileşsen keşke de onlara daha iyi bakarsın
Off sen epey kötü olmuşsun ben de antibiyotikten sonra öksürük kalıyor alerji hapı içiyorum o iyi geliyorKeşke canım inşallah 2 serum yedim antiboyik içiyorum bakalım düzelirim ins
Baya eşimde bende kötüyüz allahım şifa versin de kalkalim çabucakOff sen epey kötü olmuşsun ben de antibiyotikten sonra öksürük kalıyor alerji hapı içiyorum o iyi geliyor
Canim yeniden test yaptin mi merak ettim? Bu ay bende de suphe oldu ayni testten ben de yaptım sence cizgi var mi? Pozitif olsa mi daha cok sevinirim negatif olsa mi belli degil :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bir de hastaymissin cok gecmis olsun keske antibiyotik icmeden once kan testi yaptırsaydin beta hcg..
Baygın gitmişım hastaneye serum yedim leke geldi olucam sandım test yaptım negatif laboquick ondan başladım içmeye idrara güvenim bu arada ben sanki silik gördüm ama bilemedim
Ben de sanki hayalet bir cizgi goruyorum ama bu markaya guvensem mi bilemedim...
Once senin sağlığın gelir tabi canim inşallah bebis varsa da rabbim korusun
Amin canım inşallahBaya eşimde bende kötüyüz allahım şifa versin de kalkalim çabucak
Ben de dün adet oldum canım hayırlı zamanda gelsin inşallah ikimizin de ikinci bebisleri :)Kızlar sonucu yazayım regl oldum ya kimyasaldı yada testler yanıldı ama predictor early hep negatif vermişti bilginiz olsunEmira SY sen naptın canım silikti senin
Amin canim hayırlı zamanda olur inş ben suanlik istemiyor gibiyim kafaya takmiycam ne zaman olursa süpriz olsunBen de dün adet oldum canım hayırlı zamanda gelsin inşallah ikimizin de ikinci bebisleri :)
Amin canim hayırlı zamanda olur inş ben suanlik istemiyor gibiyim kafaya takmiycam ne zaman olursa süpriz olsun