- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
12 gun vardi adetten hemen sonra kalmisimcanım konu eskidi ama merak edıoyorum test yaptgnda adetıne kaç gn vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gun vardi adetten hemen sonra kalmisimcanım konu eskidi ama merak edıoyorum test yaptgnda adetıne kaç gn vardı
erken yumurtlama olmş demekki . benım adete 8 gün kaldı .şansımı denesemmi12 gun vardi adetten hemen sonra kalmisim
Yumurtlama gununden eminsen cnmerken yumurtlama olmş demekki . benım adete 8 gün kaldı .şansımı denesemmi
allah bağışlasın canım. ben bir gün arayla ilişkiye girerek yumurtlama gününü yakalama yolunu seçtm. 26 gnde bir adet oldgm şiçin yumurtlamam tahmını 12,güne denk geliyor.yanı martın 29 u. o günden bu güne olan bir gebelik varsa ne kadar testte çıkar bılemedımYumurtlama gununden eminsen cnm
Ben ovulasyon test kullandjm adetimin 4.gunu pozitif verdi 3 gun suruyor o ara polikistik overdim ilac kullaniyordum oda tetikledi tabi simdi bebegim 3 aylik. Negatid cikarsa uzulme erken olabilir
Amin canim allah razi olsun 2 gun daha bekle canim yumurtlamanin 10.11 gunu yaparsin allah sizede en yakin zamanda nasip etsin cnmallah bağışlasın canım. ben bir gün arayla ilişkiye girerek yumurtlama gününü yakalama yolunu seçtm. 26 gnde bir adet oldgm şiçin yumurtlamam tahmını 12,güne denk geliyor.yanı martın 29 u. o günden bu güne olan bir gebelik varsa ne kadar testte çıkar bılemedım
amin canım inşallahAmin canim allah razi olsun 2 gun daha bekle canim yumurtlamanin 10.11 gunu yaparsin allah sizede en yakin zamanda nasip etsin cnm
Eski bir pay ama klomenden kac gun sonra test yaptiniz acabaBugün adetin 23.günü canım klomen kullanmıştım bu ay çok gecikmeden gelir adet herhalde keşke gelmese tabi :)yazarım sonucu canım buraya da
Canım ben de göremedim ikinci çizgi maalesefMerhaba arkadaşlar adetime birgün var buda benim Predictor erken gebelik testi ile sonucum. Çok dikkatli bakınca silik bir cizgi daha var gibi. Pek umudumda yok ama insan yıllardır isteyice bir acamı diyor. Oyüzden sizede bir sormak istedim siz ne görüyoraunuz paylasın lütfen. Simdiden tesekkürlerEki Görüntüle 2285640
Miratech erken testi denedim 2.cizgi cikmadi. Enteresan. 3 predictorde cizgi var miratech te yok ama predictorlerde sabah testinde cizgi belirginlesmedi.Slm. Predictr onceki testlerimde hic 2. cizgi cikmiyordu. Dun aksamdan beri 2. Cizgi silik de olsa var ama sabahki testte cizgi daha belirginlesmedi. Ben de tereddutte kaldim. 5 dk da gorunen cizgiler bunlar takip ettim. Onceden bu testi cok kullandim boyle 5 dkda 2.cizgi cikmiyodu. Ama sabah 2. Cizgi belirginlesmemis.
Testleri seker olcum cubugu gibi yapsalar ekonomik olacak..
Aksam bir predictor ealy daha test ettim. 3 veya 4 uncu dk da 2 ci cizgi pembe belirdi yine. Ama testlerde oncekilere gore belirginlesmiyor. Normal testlerde 2ci cizgi cikmiyor. Testler ayri yerlerden satin alinmisti yani ayri uretim serileri. Cidden enteresan. Resimdekiler 5 dk icindeki halleri.Miratech erken testi denedim 2.cizgi cikmadi. Enteresan. 3 predictorde cizgi var miratech te yok ama predictorlerde sabah testinde cizgi belirginlesmedi.![]()