Predictor Early Güvenilir mi

Erken gebelik negatif çıktığı için fazla beklentim yok kuzum ama Allah nasip ettiyse veririm güzel haberi. Sen de yaz bir değişiklik olursa durumunda

Yazarım cnm hastalıkla boğuşuyorum suan eşim ben kızım gribiz ateş ishal istifra ailece kiriliyoruz

Canim yeniden test yaptin mi merak ettim? Bu ay bende de suphe oldu ayni testten ben de yaptım sence cizgi var mi? Pozitif olsa mi daha cok sevinirim negatif olsa mi belli degil :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bir de hastaymissin cok gecmis olsun keske antibiyotik icmeden once kan testi yaptırsaydin beta hcg..

Eklentiler

• IMG_20170412_081511.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 1.559

Baygın gitmişım hastaneye serum yedim leke geldi olucam sandım test yaptım negatif laboquick ondan başladım içmeye idrara güvenim bu arada ben sanki silik gördüm ama bilemedim

Baygın gitmişım hastaneye serum yedim leke geldi olucam sandım test yaptım negatif laboquick ondan başladım içmeye idrara güvenim bu arada ben sanki silik gördüm ama bilemedim

Ben de sanki hayalet bir cizgi goruyorum ama bu markaya guvensem mi bilemedim...

Once senin sağlığın gelir tabi canim inşallah bebis varsa da rabbim korusun

Ben de sanki hayalet bir cizgi goruyorum ama bu markaya guvensem mi bilemedim...

Once senin sağlığın gelir tabi canim inşallah bebis varsa da rabbim korusun

Amin canim öğle olsa bende cikardi çizgi 36.gün bugün yine 48 ü bulmaz inş.

Yarın sabah normal test yap bakalim istiyorsanız rabbim bekletmeden verir inş

Kızlar sonucu yazayım regl oldum ya kimyasaldı yada testler yanıldı ama predictor early hep negatif vermişti bilginiz olsun Emira SY sen naptın canım silikti senin

Kızlar sonucu yazayım regl oldum ya kimyasaldı yada testler yanıldı ama predictor early hep negatif vermişti bilginiz olsun Emira SY sen naptın canım silikti senin
Ben de dün adet oldum canım hayırlı zamanda gelsin inşallah ikimizin de ikinci bebisleri :)

Amin canim hayırlı zamanda olur inş ben suanlik istemiyor gibiyim kafaya takmiycam ne zaman olursa süpriz olsun

Ben de en azindan oğlum yaşını doldursun anne sütünü doya doya alsın istiyorum. Sen emziriyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…