Ben cok cok silik gördüm ama koyulasmasi gerekirdi acaba yine kimyasal mi geçiriyorsun
canım çok az çizgin regl tarihine göre sabah ilk idrarla mı yaptın
yoruldum bu kimyasaldan inş öğle değildir ya laboquick siparişi verdim ona guveniyorum
İnsallah saglikli gebeliktir. Cok kafana takıyorsun bu meseleyi canim ya hayirlisi olsun...
canım çok az çizgin regl tarihine göre sabah ilk idrarla mı yaptın
POWERHACK canim bende gordum çizgiyi bekle bakalim kimyasal oldugunu zannetmem adet olmadin dimi?
Bu arada sanirim ben kimyasal yasadim
canım kasetteki gibi silik gördüm bende. sana da söylemiştim ama sonra adet oldum malesef ama silik çizgi gördüğümüze eminiz eşimle. ya kimyasaldı ya da test bozuktu hala bilmiyorum ama erken değil normal testte silik görmüştüm bende. umarım sen hamilesindir.
konuyu takip ettimde sonucunuz ne olduİnşallah canım testlerim gelince bir daha yaparım çizginin daha net çıkması umidiyle kimyasaldir belki bende çok oldu kimyasal
konuyu takip ettimde sonucunuz ne oldu
Tahmini adete 6 gün var ben de bu sabah laboquick erken gebelik yaptım negatif çıktı çok güvenilir yazmışsınız bu teste hiç umut yok mu artık benim içinLaboquick negatif ya kimyasal oldum yada kaset test bozukmus
Laboquick erkenı ni kullanmadım ama normaline çok güveniyorum yani kızımda hemen çıktı 5 gün kala idi golge gibi belirdi 4 gün kala pembe cizgi bana bakodu :)Tahmini adete 6 gün var ben de bu sabah laboquick erken gebelik yaptım negatif çıktı çok güvenilir yazmışsınız bu teste hiç umut yok mu artık benim için
Oy ne güzel tekrar yaşamak nasip olur inşallah :) 19 tane var bende şuan normal testten her sabah yapayım bakalım ben de görürüm belki :)Laboquick erkenı ni kullanmadım ama normaline çok güveniyorum yani kızımda hemen çıktı 5 gün kala idi golge gibi belirdi 4 gün kala pembe cizgi bana bakodu :)
Oy ne güzel tekrar yaşamak nasip olur inşallah :) 19 tane var bende şuan normal testten her sabah yapayım bakalım ben de görürüm belki :)
Ay geç olsun da çıksın ikinci çizgi keşke :)Amin kuzum allah razı olsun bende her allahin günü yapıp koyulasmaya bakıyordum :) tavsiye ederim çok hoş
Çıkar kuzum vakti saati geldimi rabbim nasip eder endişe etmeAy geç olsun da çıksın ikinci çizgi keşke :)
Allah razı olsun canım inşallah valla bekliyorum bir umutÇıkar kuzum vakti saati geldimi rabbim nasip eder endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?