Predictor Early Güvenilir mi

POWERHACK canim bende gordum çizgiyi bekle bakalim kimyasal oldugunu zannetmem adet olmadin dimi?
Bu arada sanirim ben kimyasal yasadim

POWERHACK canim bende gordum çizgiyi bekle bakalim kimyasal oldugunu zannetmem adet olmadin dimi?
Bu arada sanirim ben kimyasal yasadim

Olmadım Allahima şükür adet şancisida kesildi. Aaa ozaman erken gebelik testi doğru verdi sonuç laboquickle baktınmi sonra o teste çok güveniyorum siparis verdim inş erken gelir hemen yaparım cok heyecanlıyım bu sabah daha pembe cikti

canım kasetteki gibi silik gördüm bende. sana da söylemiştim ama sonra adet oldum malesef ama silik çizgi gördüğümüze eminiz eşimle. ya kimyasaldı ya da test bozuktu hala bilmiyorum ama erken değil normal testte silik görmüştüm bende. umarım sen hamilesindir.

İnşallah canım testlerim gelince bir daha yaparım çizginin daha net çıkması umidiyle kimyasaldir belki bende çok oldu kimyasal

Laboquick negatif ya kimyasal oldum yada kaset test bozukmus

Laboquick negatif ya kimyasal oldum yada kaset test bozukmus

Tahmini adete 6 gün var ben de bu sabah laboquick erken gebelik yaptım negatif çıktı çok güvenilir yazmışsınız bu teste hiç umut yok mu artık benim için
Laboquick erkenı ni kullanmadım ama normaline çok güveniyorum yani kızımda hemen çıktı 5 gün kala idi golge gibi belirdi 4 gün kala pembe cizgi bana bakodu :)

Laboquick erkenı ni kullanmadım ama normaline çok güveniyorum yani kızımda hemen çıktı 5 gün kala idi golge gibi belirdi 4 gün kala pembe cizgi bana bakodu :)
Oy ne güzel tekrar yaşamak nasip olur inşallah :) 19 tane var bende şuan normal testten her sabah yapayım bakalım ben de görürüm belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…