- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
yalnız fellah köftesi de çok güzel oluyodur. bi kere yemiştim de bayılmıştımSağol canım
tavuk yemekleri başlığını görünce daldım çok severim ama tavuk yemeği göremedim henüzOoooo seni buralarda görmehhh ne güzell
Mecburiyet canısıVallahii biz cok zorrr herşey bizde adamların tek bi borcu olmuyo
Hahahahahahatavuk yemekleri başlığını görünce daldım çok severim ama tavuk yemeği göremedim henüz
Evet çok lezzetli oluyoryalnız fellah köftesi de çok güzel oluyodur. bi kere yemiştim de bayılmıştım
Herkes birbirini bekliyortavuk yemekleri başlığını görünce daldım çok severim ama tavuk yemeği göremedim henüz
Eevet evett kuzumm olsun napalım yapcak birşey yokMecburiyet canısıyapacak bişey yok. Hamileyken emzirirken, bi rahatsızlığın varsa mecbur tutamıyorsun
heee ben de diyorum neden göremiyorumHahahahahahasesli güldümmmm
O daha ay sonuna doğru görecen o guzel tavukları
Evvvvveeeeetttttttttheee ben de diyorum neden göremiyorumyapcan mı sen de
sanırım ağzım sulandıEvet çok lezzetli oluyordomates soslu, sarımsak yoğurtlu
Herkes birbirini bekliyor
Yaparsın canım niye yapamayasın daha güzelini de yaparsınSenden daha güzel yapem diye falannnseni geçmem mümkün degil o ayrı
ooouuwwww merakla bekliyoruz bebişimEvvvvveeeeettttttttt
Bunlardan hayır yok. Ben yapacağım galibasanırım ağzım sulandı
haha bi an önce başlayın bence
yap yap yap yap yapBunlardan hayır yok. Ben yapacağım galiba
yap yap yap yap yap
Yarışmaya yuvarlama da evde yuvarla yineHayat işteyuvaRlamadan olmuyor bazı şeyler
Buda bi şans bee kuzuuuu şansı olan alıyorr vallahaa o şanslar bigün bizede dönecekk bigünYaparsın canım niye yapamayasın daha güzelini de yaparsın
Benimkiler de öyle bi işe yaramadı henüz zaten
Biz ne yaptık, horoz mu ibibikledik?tavuk yemekleri başlığını görünce daldım çok severim ama tavuk yemeği göremedim henüz
Aaaayyyyy kalbiiimmmm haböyleeBunlardan hayır yok. Ben yapacağım galiba
yok tavuk yemeği bekliyom benBiz ne yaptık, horoz mu ibibikledik?