Ayy kuzu birini sen birini baba mı salliyorIyıyız masterchefımm uyku savasları var evde suan 4 tane cam gözsen nasılsın
Büyük ihtimal öyle olurAa ramazan hiç aklıma gelmedi,oh be bi rahatladim
Çok güzelmiş aşkoBöyle yuvarlak açıyon aşko biraz yağ sürüyor ceviz serpiştirip rulo yapıp kesiyorsun parmak kalınlığında mayalı hamurdan ya kabarıyor kolay birşey hafif ve lezzetli oluyor bayramlarda düğünlerde mevlütlerde hep yapıyorlar orda
Allah dahada ıyılık versın nevoşum pekii uyumadıklarında napmam gerek tecrübeli bır ıkız annesı olarak sana soruyorum çiçeğimAllah kolaylık versin
İyiyim canım çok şükür
Evet aşkom hafif gazoz tadı oluyorÇok güzelmiş aşkoPeki tadı nasıl,gazoz tadı geliyor mu
Benim kızlar 3 yıl uyumadılarAllah dahada ıyılık versın nevoşum pekii uyumadıklarında napmam gerek tecrübeli bır ıkız annesı olarak sana soruyorum çiçeğim
Çok güzelmiş çocuklar bayılacakEvet aşkom hafif gazoz tadı oluyor
Abe o da mı Trakyalı
Yok beya o gazozcuAbe o da mı Trakyalı
Bilmesi tehlikeli
Hayırlı Akşamlar nerelerdesinHayırlı akşamlar herkese
Son koşturmalardan anneme gelememiştim 1 aydır falan. Bugün Ramazan alışverişlerini yaptım, biraz oturayım diye geldim, bu saat oldu muhabbetten kalkamadımHayırlı Akşamlar nerelerdesin
Allah kolaylık versin canım çok iyi yapmışsınSon koşturmalardan anneme gelememiştim 1 aydır falan. Bugün Ramazan alışverişlerini yaptım, biraz oturayım diye geldim, bu saat oldu muhabbetten kalkamadım
Dünde misafirlerim vardı
O sebeple uğrayamadım topiğe elticim
Böyle bak aşkomBilmesi tehlikeli
Oda yok nevos gaz yapıyolar ama buyuk tuvaletlerni gec yapıyolar ondan oldugunu dusunuyorum onun ıcınde doktor probıyotık verdı ama yınede sonuc boyleBenim kızlar 3 yıl uyumadılar24 saat değil 28 saat hiç uyumadan geçirdiğim günleri biliyorum.Ben tektim eşimde yardım etmedi
Gaz sıkıntınız mı var
Ellerine sağlık çok iyiBöyle bak aşkom
Sabah CUp kek kağıtları oluyor ya tek tek onlara koyarım üstüne fıstıkEki Görüntüle 3020526
Mama mı veriyorsun canımOda yok nevos gaz yapıyolar ama buyuk tuvaletlerni gec yapıyolar ondan oldugunu dusunuyorum onun ıcınde doktor probıyotık verdı ama yınede sonuc boyle