- 21 Ocak 2018
- 8.232
- 20.227
- 32
Evet tarifte cok ne yapsam acaba diye not aliyorum ama bakalim :)Zaten 20-30 kişinin katılacağını düşünmüyorum:)
Ama tarif çok:)
Bende bulamıyorum yeni katagori nerde yada açılcak mi dün nevrestenin paylaşımı hangi konudaydı karistiridm benOnaylaninca buraya da yazın ben hala takip ettiğiniz yemek topigini bulamadımYeni konu açılınca bana hiç bildirim gelmez çünkü
Açtım ama onaylanmadı kimse yok:)Bende bulamıyorum yeni katagori nerde yada açılcak mi dün nevrestenin paylaşımı hangi konudaydı karistiridm ben
Kaç kez değiştirdim durdum yeter artık abla açılsın alalım kurtulayımÇorba yöresel olmak zorunda değil:)
Mercimek
Ezogelin
Yayla
Düğün
Tavuk
Domates
Şehriye Çorbası
Erişte Çorbası
Tabi birde yöreseller eklenince bir sürü popüler tarif var:)
Ana yemek derseniz
Bir sürü et ve tavuk yemeğimiz var.Bunların dışında sebze yemekleri var:)
Tatlı olarak:)
Sütlü-Şerbetli-Pasta olarak bir sürü seçenek var:)
Kaç kez değiştirdim durdum yeter artık abla açılsın alalım kurtulayım
Sanki buraya yazdı gibiydi. Öyle değil miydi? Ay ben etiket gelince öğrendim zaten mevzuyuBende bulamıyorum yeni katagori nerde yada açılcak mi dün nevrestenin paylaşımı hangi konudaydı karistiridm ben
SupersinKonu burada yoksa:)Yöresel Tarif - 2022 Ramazan İftar Sofraları
Oylama için link dağıtmak,Oy istemek kesinlikle YASAKTIR... :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(iki)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Detaylı Tarifleri Görmek İçin Görsellerin Üzerindeki Linkleri TIKLAYIN :KK56: Terbiyeli Tavuk...www.kadinlarkulubu.com
Yemekteyiz, Benim Mutfağım
Ya bana bir dünya etiket geldi dua burası geyik derken nerden geldi bilemedimSanki buraya yazdı gibiydi. Öyle değil miydi? Ay ben etiket gelince öğrendim zaten mevzuyu
Bu konuda paylaştım canım:)Bende bulamıyorum yeni katagori nerde yada açılcak mi dün nevrestenin paylaşımı hangi konudaydı karistiridm ben
Buraya yazdı canım ama kim bilir nerde kaldıYa bana bir dünya etiket geldi dua burası geyik derken nerden geldi bilemedim
Ben de ya çok karıştırıyorum bir de dua sırası bendeyse akşama kadar etiket geliyor hemen bakamıyorum bile çoğuna çok sonraya kaliyorYa bana bir dünya etiket geldi dua burası geyik derken nerden geldi bilemedim
Tamam nevom herkes bekleme deBu konuda paylaştım canım:)
Şimdi bu bölüm Yemekteyiz, Benim Mutfağım yarışma bölümü yarışmalar aktif olduğunda burada olur:)
Ama diğer konular Yemek Tarifleri burada olur:)Yarışma konularınında işi bitince buraya taşınır:)
Ulasmak artık mümkün değilBuraya yazdı canım ama kim bilir nerde kaldı
Yemek yapacağım bekliyorum:)Tamam nevom herkes bekleme de
Hahaha bide beni düşün ne etiketler geliyor neyse açılcak ordan devam ederiz canımBen de ya çok karıştırıyorum bir de dua sırası bendeyse akşama kadar etiket geliyor hemen bakamıyorum bile çoğuna çok sonraya kaliyor
Çocuklar uyanmadan konu açılsa birYemek yapacağım bekliyorum:)
Bugün pazı sarması yapacaktım burası oyalar diye yarına bıraktım:)