- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Yemek topigini takip ediyoruz konu acılı ca hemen bildirim geliyorTetik çekildi ateşlenmesi kaldı bir tek. Nereden bakıyorsunuz siz konun onay aldığını anlamak icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek topigini takip ediyoruz konu acılı ca hemen bildirim geliyorTetik çekildi ateşlenmesi kaldı bir tek. Nereden bakıyorsunuz siz konun onay aldığını anlamak icin
Nevrese görür sadece ,bize bildirim gelir normal zamanlar gibi.Tetik çekildi ateşlenmesi kaldı bir tek. Nereden bakıyorsunuz siz konun onay aldığını anlamak icin
Yarışma bölümünde görünürTetik çekildi ateşlenmesi kaldı bir tek. Nereden bakıyorsunuz siz konun onay aldığını anlamak icin
Ben ana sayfadan bakıyordum. Ay oraya gitmeliyimYemek topigini takip ediyoruz konu acılı ca hemen bildirim geliyor
Burda olursam etiketle konum atacağımBen ana sayfadan bakıyordum. Ay oraya gitmeliyim
Sen olmasan ben kayboluyorum zatenBurda olursam etiketle konum atacağım
Sen olmasan ben kayboluyorum zaten
O kadar sürmesinBenim mangal 6 saatte onaylanmisti
Bekle bekle canım çıktı
Benimki 5 dk daBenim mangal 6 saatte onaylanmisti
Bekle bekle canım çıktı
Peki 3 tarifide almamizmi gerek yoksa ana yemekmi alicazOlacak.
3 tarifi de almamız lazım heralde biz öyle hazirlanalim da garanti olsunPeki 3 tarifide almamizmi gerek yoksa ana yemekmi alicaz
ÇorbaPeki 3 tarifide almamizmi gerek yoksa ana yemekmi alicaz
3 tarifPeki 3 tarifide almamizmi gerek yoksa ana yemekmi alicaz
Ramazan Sofraları3 tarifi de almamız lazım heralde biz öyle hazirlanalim da garanti olsun
Anladim 3 tarif almak biraz zor olacak gibi :) o gitti bu kaldi falanÇorba
Ana yemek
Tatlı
Bunlar alınacak:)
Bunlar dışında sofrada en fazla 2 ürün daha olacak:)Yani 5 çeşiti geçmeyecek:)
Hazirlaniyorum yapabilcegim tarifleir dusunuyorum3 tarifi de almamız lazım heralde biz öyle hazirlanalim da garanti olsun
Zaten 20-30 kişinin katılacağını düşünmüyorum:)Anladim 3 tarif almak biraz zor olacak gibi :) o gitti bu kaldi falan
Onaylaninca buraya da yazın ben hala takip ettiğiniz yemek topigini bulamadım Yeni konu açılınca bana hiç bildirim gelmez çünkü