- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.036
Ben kesin yangın çıkarırdım, bayağı gözü kara biriymişsinHatta masalarda yakmak yemedi de yer sofrasını kuallandım
Benim var da ne oluyor, hep burdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kesin yangın çıkarırdım, bayağı gözü kara biriymişsinHatta masalarda yakmak yemedi de yer sofrasını kuallandım
Benim var da ne oluyor, hep burdayım
Sen denedin, tecrübe ettin. Biz denemeyelim o vakit. Yanıyormuş bakBir tık minik minik yanıklar oluştu evet
Neyse çok belli olmuyor yeaa diye avuttum kendimi
Seninki iyiymiş, tuz-yağ ayarını tutturamıyor benimkiEşim bi yemek yapmıştı, insan yemekten soğur bi menemen güzel yapıyor bide salata
Bence bidaha düşün
Herzaman yapsa el ayarı oluşurda kim yapacak ek işleri yapsa yeter dediğin gibiSeninki iyiymiş, tuz-yağ ayarını tutturamıyor benimki
Doğrama işlerini yaptırıyorum bazen ya da soteleri O’na yaptırıyorum. Ama ayar ve kıvam işini beceremiyor.
Direkt tv
Zengin garı ya vardır şöminesi sandımGönaydın
Kafaya koymuştum onu C A N O ilham perim sağolsunBen kesin yangın çıkarırdım, bayağı gözü kara biriymişsin
OlabilirBenim kocam seninkinin kayıp kardeşi mi acaba
Burda ilk ateşi yakan Elalisti. 2. Sensin biz dahil olamadık. İyi yaptınKafaya koymuştum onu C A N O ilham perim sağolsun
Balkonda yapsam utanırım, diğer blokla balkonlarımız dip dibe, gülerler napıyor bu diye
Yine şükret onları alıp getiriyor bizimkinde oda yokOlabilir
Arkadaşlar bilir, geçen sene emekli olacağım, Hazer Armani gibi yemek yapacağım diye kendine özel bıçaklar yaptırttı. İsimli falan.
Döküm tencere aldı bana diye, aslında kendine hevesi var çünkü.
Ama icraat yok şehzademde
Zaten oturduğu yerden gavranını kımıldatmadığı için adı şehzade
Şu ışık sorununu bir çözsem var yaaaa…Margırıt çekimlerini gelip balkonumda yapabilir, izin veriyorum Margaret Hale
Airfryer almış Canom, kargodaymışYine şükret onları alıp getiriyor bizimkinde oda yok
Ne güzel yine bi heves ediyormuş o da bir adımOlabilir
Arkadaşlar bilir, geçen sene emekli olacağım, Hazer Armani gibi yemek yapacağım diye kendine özel bıçaklar yaptırttı. İsimli falan.
Döküm tencere aldı bana diye, aslında kendine hevesi var çünkü.
Ama icraat yok şehzademde
Zaten oturduğu yerden gavranını kımıldatmadığı için adı şehzade
Havalar ısındı, haftasonlarına denk getir. Parkta, bahçede sunum yap.Şu ışık sorununu bir çözsem var yaaaa…
Dahil olmayın bir işe yaramıyor yarısı umursamıyor yarısı fake sanıyorBurda ilk ateşi yakan Elalisti. 2. Sensin biz dahil olamadık. İyi yaptın
Bunlar emekli olmanın hevesi ile başladı, yoksa şimdiye kadar yoktu böyle düşünceleriNe güzel yine bi heves ediyormuş o da bir adım
Benimki o kadar mutfaktan uzak ki döküm tencereyi ben alsam farketmez bile
Ha gayret olacak gibi bişeylerBunlar emekli olmanın hevesi ile başladı, yoksa şimdiye kadar yoktu böyle düşünceleri
Eşin kaç yaşında?Ha gayret olacak gibi bişeyler
40 yaşındaEşin kaç yaşında?
Eşimden 1 yaş küçük, benimle yaşıt. Eğitimi zor40 yaşında
FarkındayımEşimden 1 yaş küçük, benimle yaşıt. Eğitimi zor