- 5 Mayıs 2020
- 12.738
- 39.468
Nayır ben senin bildiğin Nalanlardan değilimNalan sen misin, nayır nolamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nayır ben senin bildiğin Nalanlardan değilimNalan sen misin, nayır nolamaz
Çoook, günlerdir ev kirlenmedi
Geçen gün koltukları yıkadım ya, O’nun yayıldığı bölgeden kapkara su çıktı
Yemiyor, yediriyor mübarek
Ona göre...Taam yaa çok şey etme canom
Ne demek değil, baştanda sondan da okuyunca nalan işteNayır ben senin bildiğin Nalanlardan değilim
Wuuu senin tehdit edişini yirim yaaa ŞapşikOna göre...
Nasılsın canımWuuu senin tehdit edişini yirim yaaa Şapşik
Tedavi sırasında hormonlar oynuyor canım. Dinlendirme yapıldığı için o iğne verilmiş olabilir.Aslında ne için vuruldugumu ben de tam bilmiyorum geçen transferde vurulmamıştı ilk oldu bu.
Neden diye sordugumda hormonları dengelemesi için dedi hemşiresi, ama hormonlarımda da bir
Oynaklık yok acıkcası
Iyiyim canım canom çok şükür sen nasılsın, moralin düzeldi miNasılsın canım
Zengin ve küstah oldum ben, tanımıyorum artık seniNe demek değil, baştanda sondan da okuyunca nalan işte
Allah iyilik versin canım benimIyiyim canım canom çok şükür sen nasılsın, moralin düzeldi mi
Maşallah canım ne güzel, ınş sızın için en güzeli olur rabbim sağlığımızı elimizden almasın her şey yavaş yavaş hallolur inşallahAllah iyilik versin canım benim
Bende iyiyim şükür. Fikre alıştım, kendimi hazırladım artık. Kaderde ne varsa o
Sana kırmızı yakışmadıZengin ve küstah oldum ben, tanımıyorum artık seni
Aa doğru diyosun. Benim bir önceki de dondurulmuştu ama yapmamıştı o zaman. Şimdi estrofem ve duphaston başlattı sanırım o iğne adeti aksatmasın diyeTedavi sırasında hormonlar oynuyor canım. Dinlendirme yapıldığı için o iğne verilmiş olabilir.
Taze transferde bana da hiç yapılmadı, dondurulmuşta da yapılmadı gerçi.
Bak beni de soğutacaksınSana kırmızı yakışmadı
Amin canım inşallahMaşallah canım ne güzel, ınş sızın için en güzeli olur rabbim sağlığımızı elimizden almasın her şey yavaş yavaş hallolur inşallah
Estrofem kanı sulandırmak için, duphastonu hormon dengelemek için verdi sanırımAa doğru diyosun. Benim bir önceki de dondurulmuştu ama yapmamıştı o zaman. Şimdi estrofem ve duphaston başlattı sanırım o iğne adeti aksatmasın diye
Estrofem östrojen rahimi kalınlaştırıyor, duphaston u da opulardan sonra vermişti, kullanıyorum bitiyor 3 gün sonra regl geliyor. İnşallah yine öyle olur da transfer iyice gecikmezEstrofem kanı sulandırmak için, duphastonu hormon dengelemek için verdi sanırım
Doğru, ilaç isimlerini bile unuttum 4 senedeEstrofem östrojen rahimi kalınlaştırıyor, duphaston u da opulardan sonra vermişti, kullanıyorum bitiyor 3 gün sonra regl geliyor. İnşallah yine öyle olur da transfer iyice gecikmez
Şimdilik rahatım daha var adet tarihine çünküDoğru, ilaç isimlerini bile unuttum 4 senede
İnşallah canım, ama stres tarihi geciktirir. Rahat olmaya çalış.
Amin, cümlemiz için aminŞimdilik rahatım daha var adet tarihine çünkü
İnşallah senin de benim de isteyen herkesin güzel haberlerini alalım