Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında ne için vuruldugumu ben de tam bilmiyorum geçen transferde vurulmamıştı ilk oldu bu.
Neden diye sordugumda hormonları dengelemesi için dedi hemşiresi, ama hormonlarımda da bir
Oynaklık yok acıkcası
Tedavi sırasında hormonlar oynuyor canım. Dinlendirme yapıldığı için o iğne verilmiş olabilir.
Taze transferde bana da hiç yapılmadı, dondurulmuşta da yapılmadı gerçi.
Tedavi sırasında hormonlar oynuyor canım. Dinlendirme yapıldığı için o iğne verilmiş olabilir.
Taze transferde bana da hiç yapılmadı, dondurulmuşta da yapılmadı gerçi.
Estrofem östrojen rahimi kalınlaştırıyor, duphaston u da opulardan sonra vermişti, kullanıyorum bitiyor 3 gün sonra regl geliyor. İnşallah yine öyle olur da transfer iyice gecikmez
Estrofem östrojen rahimi kalınlaştırıyor, duphaston u da opulardan sonra vermişti, kullanıyorum bitiyor 3 gün sonra regl geliyor. İnşallah yine öyle olur da transfer iyice gecikmez