- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
YokÖyle tabi Bıçaklarını kullanıyor mu
Ben kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YokÖyle tabi Bıçaklarını kullanıyor mu
Hadi yaa o kadar da özenmişti. Neyse sen o farketmiyorYok
Ben kullanıyorum
Ne bileyim hiç ihtimal vermedim gerçek olabileceğine, benim gibi düşünen çok olmuştur kesinKız sorsana en başından
Vallahi hastaydım bi de bi ton uğraştım onla. Tam foto çekicem sönüyor. Eşim yoktu olsaydı o kolonyayı bas bas ederken ben foto çekicektim kiii
Tuz gözümden kaçmadıKız sorsana en başından
Vallahi hastaydım bi de bi ton uğraştım onla. Tam foto çekicem sönüyor. Eşim yoktu olsaydı o kolonyayı bas bas ederken ben foto çekicektim kiii
Farkettim şuanNe bileyim hiç ihtimal vermedim gerçek olabileceğine, benim gibi düşünen çok olmuştur kesin
Abartıya kaçmamaya çalıştım doğal olsun diye ama oynanan resim belli oluyorÇok kişi makyaj yapmış, fotoğraflarda çok parlak olanlar var.
İnstada tuzla ateş yakıp kahve sunumu yapıyorlardı bir ara, ordan esinlenmiştimTuz gözümden kaçmadı
Ama dün keşke yemek yapmayı öğretseydin dedi.Hadi yaa o kadar da özenmişti. Neyse sen o farketmiyor
İnstoş bende yok. Olanlar dan bi haberimİnstada tuzla ateş yakıp kahve sunumu yapıyorlardı bir ara, ordan esinlenmiştim
Evde sen yapıyorsun ya, ona güveniyorAma dün keşke yemek yapmayı öğretseydin dedi.
Aşçı rahatsızlanmış, hep hazır yemek almaya benimki gitmiş 4 gündür. Arkadaşı mutfağa insene demiş, ben ne anlarım demiş falan filan.
Yine evde yapmak için öğrenmek istemedi yani
Hatta masalarda yakmak yemedi de yer sofrasını kuallandımİnstoş bende yok. Olanlar dan bi haberim
İnsan istesin yeter, netten bakar yine bir şeyler çıkarır ortaya.Evde sen yapıyorsun ya, ona güveniyor
Birazda merak olacak. İçinden gelmeyince yapmaz aç kalmayacak şekilde bilse yeter
Taş zemin olsa daha iyi olurdu yaaben yer sofrasında da yapamazdım. Yanar iz yapar diyeHatta masalarda yakmak yemedi de yer sofrasını kuallandım
Benim var da ne oluyor, hep burdayım
Benim kocam seninkinin kayıp kardeşi mi acabaİnsan istesin yeter, netten bakar yine bir şeyler çıkarır ortaya.
Ramazan’da mutfağa O’nu da sokacağım
Eşim bi yemek yapmıştı, insan yemekten soğur bi menemen güzel yapıyor bide salataİnsan istesin yeter, netten bakar yine bir şeyler çıkarır ortaya.
Ramazan’da mutfağa O’nu da sokacağım
Ben de cesaret edemezdimTaş zemin olsa daha iyi olurdu yaaben yer sofrasında da yapamazdım. Yanar iz yapar diye
Direkt tvÇakma ateş gerçek çıktı Rıza baba. Allah bilir gerçek dediğim de sahte çıkar Yoksa o da tv şekilde ısıtıcılar var şömine gibi, ondan mı yoksa
Bir tık minik minik yanıklar oluştu evetTaş zemin olsa daha iyi olurdu yaaben yer sofrasında da yapamazdım. Yanar iz yapar diye
GönaydınÇakma ateş gerçek çıktı Rıza baba. Allah bilir gerçek dediğim de sahte çıkar Yoksa o da tv şekilde ısıtıcılar var şömine gibi, ondan mı yoksa