- 8 Haziran 2013
- 56.202
- 149.215
Aynen kesin onu diyor nevoşTavuk sote
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kesin onu diyor nevoşTavuk sote
Oda nasıl oy aldıysa sunumu iyi değildiTavuk sote
Sorma cancağzım. Evi anca paklamıştım, keyfini süremeyeceğimAh bu ne mutluluk cancağızım
Az daha dursaydı bari cancağızımSorma cancağzım. Evi anca paklamıştım, keyfini süremeyeceğim
Kolay gelsin nevoşBen sarma sarmaya kaçtım.Daha pastayı yapacağım
Hiç, paylaşılır mı öyle tarif. Pilavı öne geçmişOda nasıl oy aldıysa sunumu iyi değildi
Kolay gelsin aşkomBen sarma sarmaya kaçtım.Daha pastayı yapacağım
Verdiğim oy helali hoş olsunEki Görüntüle 3037367
Hayır bak sunum taşının arkasına gizledim tuzu
Ramazan arefesinde dönmeyecek miydin? dedim, özledim dedi cancağzım. Bir şey diyemedim o lafın üstüneAz daha dursaydı bari cancağızım
Enişte damardan giriş yapmışRamazan arefesinde dönmeyecek miydin? dedim, özledim dedi cancağzım. Bir şey diyemedim o lafın üstüne
Kolay gelsin canım, ellerine sağlıkBen sarma sarmaya kaçtım.Daha pastayı yapacağım
Tavuk sote
Ama ben onlara makyaj yaptım, daha karanlıktıAynen kesin onu diyor nevoş
Kolay gelsin canımBen sarma sarmaya kaçtım.Daha pastayı yapacağım
pudrası az gelmişAma ben onlara makyaj yaptım, daha karanlıktı
Akıllı adamEnişte damardan giriş yapmış
Ah,şehzade nasılsın kalp calacagini biliyorRamazan arefesinde dönmeyecek miydin? dedim, özledim dedi cancağzım. Bir şey diyemedim o lafın üstüne
Kız sorsana en başındanVerdiğim oy helali hoş olsun
Google emmiden resme alev efekti verme diye arama bile yaptım hoşuma gittiğinden
Öyle tabi Bıçaklarını kullanıyor muAkıllı adam
Çok kişi makyaj yapmış, fotoğraflarda çok parlak olanlar var.Ama ben onlara makyaj yaptım, daha karanlıktı