- 16 Ağustos 2010
- 293.159
- 603.151
- 43
Hayırlısı olsun canımTacoda bilindik aslında ama sunumum biraz ugraşamadım okadarr yasmininde senin herkesinde emeği var sunumlarda ayrı ayrı güzeldii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canımTacoda bilindik aslında ama sunumum biraz ugraşamadım okadarr yasmininde senin herkesinde emeği var sunumlarda ayrı ayrı güzeldii
Gerçi orası öyleAlan olmadıAma iskender tavuk döner ile yapılıyor
Bende mi çok aldımHerkes çok iyi oy aldı
Forum tavuksamış
Kendine haksızlık etme gadın, gerçekten çok lezzetli görünüyorSunum sırasında çok aksilik yaşadım canım, istediğim gibi çekemedim. Soframa dolu yağdı, ıslandım.
O yüzden hiç umudum yoktu. Muhtemelen tarifin adı oy aldı
Nasip seninmiş canımAslında senin tariften ümitli değildim ama ilk mesajı dizince hmmmm oldumYani bekledim ilklerde olmasınıNevoş sen biliyorsun, sunumu hazırlarken masayı attım sana
Sen hele bi de mumbar yap daBende mi çok aldım
Yok artık yeter6 aydır hep dandini takılıyorumSen hele bi de mumbar yap da
Ben çıtır tavuk, sen ve burger diyordum içimden.Kendine haksızlık etme gadın, gerçekten çok lezzetli görünüyor
Ben en başından beri biliyodum seninle yarışacağımızı
Benim de ümidim yoktuNasip seninmiş canımAslında senin tariften ümitli değildim ama ilk mesajı dizince hmmmm oldumYani bekledim ilklerde olmasını
Ama sıralamada ben ihtimal verdimBenim de ümidim yoktu
Hay allah yaa nasıl kurtulucam sizdenYok artık yeter6 aydır hep dandini takılıyorum
GömebilirsinHay allah yaa nasıl kurtulucam sizden
Sen ilk bana oylamayı attıgında sana demiştim hatırlarsan kendini at diyeBen çıtır tavuk, sen ve burger diyordum içimden.
Bildirim esnasında yoktum, sizlerin etiketlerini görünce sayfaya girmeden anladım.
Bende o zaman 1 ya da 2 oy vardı. Bildirimden önceki oylardan iş çözülemiyor.Sen ilk bana oylamayı attıgında sana demiştim hatırlarsan kendini at diye
Neyse Yasminden kurtulduk en azından dimi fasulye dimi şimdi o kesin bilgi miGömebilirsin
Kesin bilgi yayalımNeyse Yasminden kurtulduk en azından dimi fasulye dimi şimdi o kesin bilgi mi
Kesinliği yarın akşam belli olacakNeyse Yasminden kurtulduk en azından dimi fasulye dimi şimdi o kesin bilgi mi
Neyse Nevreste ve Elalisten sonra 3. Şef madalyası da sana gidiyor sanırımBende o zaman 1 ya da 2 oy vardı. Bildirimden önceki oylardan iş çözülemiyor.
Yok artık Yaso oylamayı burdan döndürmem için sülaleme üyelik açtırmam lazımKesinliği yarın akşam belli olacak
Nevoş’un 3’ten fazla şef madalyası varNeyse Nevreste ve Elalisten sonra 3. Şef madalyası da sana gidiyor sanırım
Tebrik ederiz efenim