Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçi orası öyleAlan olmadıAma iskender tavuk döner ile yapılıyor
![]()
Kendine haksızlık etme gadın, gerçekten çok lezzetli görünüyorSunum sırasında çok aksilik yaşadım canım, istediğim gibi çekemedim. Soframa dolu yağdı, ıslandım.
O yüzden hiç umudum yoktu. Muhtemelen tarifin adı oy aldı![]()
Nasip seninmiş canımNevoş sen biliyorsun, sunumu hazırlarken masayı attım sana![]()
Sen hele bi de mumbar yap daBende mi çok aldım![]()
Ben çıtır tavuk, sen ve burger diyordum içimden.Kendine haksızlık etme gadın, gerçekten çok lezzetli görünüyor
Ben en başından beri biliyodum seninle yarışacağımızı![]()
Benim de ümidim yoktuNasip seninmiş canımAslında senin tariften ümitli değildim ama ilk mesajı dizince hmmmm oldum
Yani bekledim ilklerde olmasını
![]()
Hay allah yaa nasıl kurtulucam sizdenYok artık yeter6 aydır hep dandini takılıyorum
![]()
Sen ilk bana oylamayı attıgında sana demiştim hatırlarsan kendini at diyeBen çıtır tavuk, sen ve burger diyordum içimden.
Bildirim esnasında yoktum, sizlerin etiketlerini görünce sayfaya girmeden anladım.![]()
Bende o zaman 1 ya da 2 oy vardı. Bildirimden önceki oylardan iş çözülemiyor.Sen ilk bana oylamayı attıgında sana demiştim hatırlarsan kendini at diye![]()
Neyse Yasminden kurtulduk en azından dimi fasulye dimi şimdi o kesin bilgi miGömebilirsin![]()
Kesinliği yarın akşam belli olacakNeyse Yasminden kurtulduk en azından dimi fasulye dimi şimdi o kesin bilgi mi![]()
Neyse Nevreste ve Elalisten sonra 3. Şef madalyası da sana gidiyor sanırımBende o zaman 1 ya da 2 oy vardı. Bildirimden önceki oylardan iş çözülemiyor.![]()
Yok artık Yaso oylamayı burdan döndürmem için sülaleme üyelik açtırmam lazımKesinliği yarın akşam belli olacak![]()
Nevoş’un 3’ten fazla şef madalyası varNeyse Nevreste ve Elalisten sonra 3. Şef madalyası da sana gidiyor sanırım
Tebrik ederiz efenim![]()