• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    710
  • Anket Kapalı .
Hahahah puana bakıyorumm yasmin birinci joyz birinci değill iki ciyemi şans dedim acaba bide gerçekten sunumun harikaydı beklemiyodum böyle olacağını ama şans meselesi gerçekten🤭
Ben bekliyordum Yasminden, kendisi de kendini tehlikesiz görüyordu mütevazi kadın 😁

Bu katogaride isminde bile önemi varrr gerçektenn bilindik birşey etmemiz gerekk🤤🤤😂
Aynen canım🤗Ben oyuma şaşırmadım çünkü adı itici🤭Bilmeyen çok🤭Belki tavuk dürüm yazsam işler değişirdi.100 oy alırdı🤣
Tacoda öyle işte🤭

Ben bekliyordum Yasminden, kendisi de kendini tehlikesiz görüyordu mütevazi kadın 😁
Sunum sırasında çok aksilik yaşadım canım, istediğim gibi çekemedim. Soframa dolu yağdı, ıslandım.🤭
O yüzden hiç umudum yoktu. Muhtemelen tarifin adı oy aldı🤔

Sunum sırasında çok aksilik yaşadım canım, istediğim gibi çekemedim. Soframa dolu yağdı, ıslandım.🤭
O yüzden hiç umudum yoktu. Muhtemelen tarifin adı oy aldı🤔
Ama işte o zaman daha çok oy alıyor🤭

Aynen canım🤗Ben oyuma şaşırmadım çünkü adı itici🤭Bilmeyen çok🤭Belki tavuk dürüm yazsam işler değişirdi.100 oy alırdı🤣
Tacoda öyle işte🤭
Tacoda bilindik aslında ama sunumum biraz ugraşamadım okadarr yasmininde senin herkesinde emeği var sunumlarda ayrı ayrı güzeldii 🥰

Back