- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Hahahah puana bakıyorumm yasmin birinci joyz birinci değill iki ciyemi şans dedim acaba bide gerçekten sunumun harikaydı beklemiyodum böyle olacağını ama şans meselesi gerçektenNevoş tüm sırrı bozdun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah puana bakıyorumm yasmin birinci joyz birinci değill iki ciyemi şans dedim acaba bide gerçekten sunumun harikaydı beklemiyodum böyle olacağını ama şans meselesi gerçektenNevoş tüm sırrı bozdun
Yok bekliyoruzGelmezse klasik ramazan sofrasıPınardan haber yok mu
Mesela şeklinde pasta yapsam 1. Olur ama söğüş yapsam 3 oyAma bu her kategoride önemli olmuyor
Yok ya oda oy almazMesela şeklinde pasta yapsam 1. Olur ama söğüş yapsam 3 oy
Ben bekliyordum Yasminden, kendisi de kendini tehlikesiz görüyordu mütevazi kadınHahahah puana bakıyorumm yasmin birinci joyz birinci değill iki ciyemi şans dedim acaba bide gerçekten sunumun harikaydı beklemiyodum böyle olacağını ama şans meselesi gerçekten
Bu katogaride isminde bile önemi varrr gerçektenn bilindik birşey etmemiz gerekkAma bu her kategoride önemli olmuyor
Hayırlısı beklemeye devam. Son 2 günüYok bekliyoruzGelmezse klasik ramazan sofrası
Hahahahah oyyy ismindende kaynaklı kuzu tavuktantuni cok sevilen bi tarifBen bekliyordum Yasminden, kendisi de kendini tehlikesiz görüyordu mütevazi kadın
Aynen canımBen oyuma şaşırmadım çünkü adı iticiBilmeyen çokBelki tavuk dürüm yazsam işler değişirdi.100 oy alırdıBu katogaride isminde bile önemi varrr gerçektenn bilindik birşey etmemiz gerekk
Belki ara veririz net bir şey yokHayırlısı beklemeye devam. Son 2 günü
Sunum sırasında çok aksilik yaşadım canım, istediğim gibi çekemedim. Soframa dolu yağdı, ıslandım.Ben bekliyordum Yasminden, kendisi de kendini tehlikesiz görüyordu mütevazi kadın
Tavuk döner yapılmadıAynen canımBen oyuma şaşırmadım çünkü adı iticiBilmeyen çokBelki tavuk dürüm yazsam işler değişirdi.100 oy alırdı
Tacoda öyle işte
Herkes çok iyi oy aldıHahahahah oyyy ismindende kaynaklı kuzu tavuktantuni cok sevilen bi tarif
Ama işte o zaman daha çok oy alıyorSunum sırasında çok aksilik yaşadım canım, istediğim gibi çekemedim. Soframa dolu yağdı, ıslandım.
O yüzden hiç umudum yoktu. Muhtemelen tarifin adı oy aldı
Aa nedenBelki ara veririz net bir şey yok
Tacoda bilindik aslında ama sunumum biraz ugraşamadım okadarr yasmininde senin herkesinde emeği var sunumlarda ayrı ayrı güzeldiiAynen canımBen oyuma şaşırmadım çünkü adı iticiBilmeyen çokBelki tavuk dürüm yazsam işler değişirdi.100 oy alırdı
Tacoda öyle işte
Alan olmadıAma iskender tavuk döner ile yapılıyorTavuk döner yapılmadı
Aa neden
Nevoş sen biliyorsun, sunumu hazırlarken masayı attım sanaAma işte o zaman daha çok oy alıyor
AynenHerkes çok iyi oy aldı
Forum tavuksamış