- 5 Mayıs 2020
- 12.738
- 39.468
Tenhada kıstırırlar bakOnuda alınca bana altın madalya verecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tenhada kıstırırlar bakOnuda alınca bana altın madalya verecekler
O satranç istedi yaptıEmmime söyleyelim, geri getirsin
Koruma tutarımTenhada kıstırırlar bak
Valla tarifin adı ne kadar iddialı olursa olsun, sunumu beğenmezsem, yemek albenili görünmezse oy alamıyor. Senin hem tarifin iştah çekiciydi, sunumun da öyle. Hem de resim kalitesi güzel, canlıyı, hepsinin etkisi var. Mesela Margaret Hale nin sunumu da çok güzel ama solgun çıkmış, ateşi boşa gitmiş, Joyzun ateşi çakma ama resim canlı olduğundan onu geçti.Sunum sırasında çok aksilik yaşadım canım, istediğim gibi çekemedim. Soframa dolu yağdı, ıslandım.
O yüzden hiç umudum yoktu. Muhtemelen tarifin adı oy aldı
İşte kk öyle düşünmüyorBazen karanlık bulduğum fotoğraflar bile iyi oy alıyorValla tarifin adı ne kadar iddialı olursa olsun, sunumu beğenmezsem, yemek albenili görünmezse oy alamıyor. Senin hem tarifin iştah çekiciydi, sunumun da öyle. Hem de resim kalitesi güzel, canlıyı, hepsinin etkisi var. Mesela Margaret Hale nin sunumu da çok güzel ama solgun çıkmış, ateşi boşa gitmiş, Joyzun ateşi çakma ama resim canlı olduğundan onu geçti.
Aynen ya,sarı sarı
Erkek milleti işte kadına altını çok görüyorlarEmmime söyleyelim, geri getirsin
Joyzun ateşi çakma mı Joyzun ateşi çakma mıValla tarifin adı ne kadar iddialı olursa olsun, sunumu beğenmezsem, yemek albenili görünmezse oy alamıyor. Senin hem tarifin iştah çekiciydi, sunumun da öyle. Hem de resim kalitesi güzel, canlıyı, hepsinin etkisi var. Mesela Margaret Hale nin sunumu da çok güzel ama solgun çıkmış, ateşi boşa gitmiş, Joyzun ateşi çakma ama resim canlı olduğundan onu geçti.
Ama geneli canlı, parlak olanlar daha dikkat çekiyorİşte kk öyle düşünmüyorBazen karanlık bulduğum fotoğraflar bile iyi oy alıyor
Margırıt çekimlerini gelip balkonumda yapabilir, izin veriyorum Margaret HaleValla tarifin adı ne kadar iddialı olursa olsun, sunumu beğenmezsem, yemek albenili görünmezse oy alamıyor. Senin hem tarifin iştah çekiciydi, sunumun da öyle. Hem de resim kalitesi güzel, canlıyı, hepsinin etkisi var. Mesela Margaret Hale nin sunumu da çok güzel ama solgun çıkmış, ateşi boşa gitmiş, Joyzun ateşi çakma ama resim canlı olduğundan onu geçti.
EvetJoyzun ateşi çakma mı Joyzun ateşi çakma mı
La ben o ateşi gerçekten yaktım fotoşok gibi mi duruyo hahahaha
Ya birkaç kategori önce karanlık bir görsel 1.olduAma geneli canlı, parlak olanlar daha dikkat çekiyor
Evet, 4 sene oldu. Gittti o gidişErkek milleti işte kadına altını çok görüyorlar
Siteyi güncelleme yaparken bize sormadan aldı
Anaaaa hadi yaa ciddi mi yav
Ben de balkonda çektim ama senin gibi çıkmıyor, ayarı ile oynadım herhalde, önceden çok güzel çekiyordu benim telefonMargırıt çekimlerini gelip balkonumda yapabilir, izin veriyorum Margaret Hale
Yok ben gerçek olduğunu anladımJoyzun ateşi çakma mı Joyzun ateşi çakma mı
La ben o ateşi gerçekten yaktım fotoşok gibi mi duruyo hahahaha
İnstagram efekti gibi duruyorAnaaaa hadi yaa ciddi mi yav
Yarım torba tuzla 1 şişe kolonya harcadım ben ona be
Canım Nevoşum ne varsa sende varYok ben gerçek olduğunu anladım
Hangisiydi NevoşYa birkaç kategori önce karanlık bir görsel 1.oldu
Sarma saracağım yardıma gelseneCanım Nevoşum ne varsa sende var
SülememHangisiydi Nevoş