- 22 Temmuz 2017
- 43.951
- 130.614
Gördüm gördüm paylaştığın hikayeyiBugün yine onlayndım evet. Hayırlı olsun gezmesindeydim.
Löp löp yağ olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm gördüm paylaştığın hikayeyiBugün yine onlayndım evet. Hayırlı olsun gezmesindeydim.
Hadi ya ben de yine Antepli olmayan arkadaşınla bir espri sanmıştımAntepia burada aşırı lüks bir bölge. Ama Allah’ın dağında.
Skandal bir isim evet. Oraya kırsal diyoruz. Çölde bir vaha gibi.Hadi ya ben de yine Antepli olmayan arkadaşınla bir espri sanmıştım
Yazıklaaağrr olsun.Gördüm gördüm paylaştığın hikayeyi
Löp löp yağ olsun
Benim 3 katım oy aldıBen gidip kendimi atayım o zamanBide tarifini eklemiyordu
Kaderin böylesineYazıklaaağrr olsun.
Sahurda bizde kahvaltı tarzı yapıyoruzBen sahurda sadece bir çatal peyniri ağzıma atarım, çay hep ocakta zaten
İlk iftarı yukarıda kv’de yaparız, ilk gün sende dedim bugün
Sen az oy aldın nevoş. Ben iyi oy alır diye düşünüyordumBenim 3 katım oy aldıBen gidip kendimi atayım o zaman
Tarifin adı önemli canımDetaya bakmayanlar kokoreç ile karıştırdım zannedebilirBirde bilmeyenler varSahurda bizde kahvaltı tarzı yapıyoruz
İlk iftara kayınvalide iyiymiş valla
Sen az oy aldın nevoş. Ben iyi oy alır diye düşünüyordum
2. gün de anama giderim, sonrası evimdeSahurda bizde kahvaltı tarzı yapıyoruz
İlk iftara kayınvalide iyiymiş valla
Sen az oy aldın nevoş. Ben iyi oy alır diye düşünüyordum
Pastırdı parayı aldıK
Kızzzzzzzzz pro olmussun yaaaa
Hayırlısı olsunnn
AYYYY HAHAHAHA öylemii ben yanlış anlamışımm diyorum birinci olan proysa 2ci de prodeğilse oluyomu dedim bian düşündümPastırdı parayı aldı
Evet 1. Oldum diyeK
Kızzzzzzzzz pro olmussun yaaaa
Hayırlısı olsunnn
Öyle gerçekten ismin de önemi varTarifin adı önemli canımDetaya bakmayanlar kokoreç ile karıştırdım zannedebilirBirde bilmeyenler var
Sunum yeterli olmuyor bazı kategorilerde
Ne güzel2. gün de anama giderim, sonrası evimde
Hayırla girelim inşallah
Yok kendisi aldıAYYYY HAHAHAHA öylemii ben yanlış anlamışımm diyorum birinci olan proysa 2ci de prodeğilse oluyomu dedim bian düşündüm
Ama bu her kategoride önemli olmuyorÖyle gerçekten ismin de önemi var
Ne güzel
İnşaallah canım
Nevoş demese inancaktım haaEvet 1. Oldum diye
Pınardan haber yok muAma bu her kategoride önemli olmuyor
Hahahaha sağoll aşkomm yoksa joyz kandıracagıdı beniiYok kendisi aldı
Nevoş tüm sırrı bozdunNevoş demese inancaktım haa