Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, son zamanlarda ben gibi hep online (onlayn Margaret Hale )deynepnaz senin yarışmaya katılmanı bundan istiyorum Bize zaman ayırıyorsun
Bende onlaynım sankiEvet, son zamanlarda ben gibi hep online (onlayn Margaret Hale )
Ramazan’da daha da onlaynızBende onlaynım sanki
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsunBen de hamsi ile istavrit yapıyorum Ohh yaaa. Her ne kadar kızım onun neyini çekiyorsun dese de Kızarmış çekmedim sizi düşündüğümden
Çok aminRamazan’da daha da onlaynız
Yoksa gelmiyor, iyi oldudeynepnaz senin yarışmaya katılmanı bundan istiyorum Bize zaman ayırıyorsun
Afiyet olsunBen de hamsi ile istavrit yapıyorum Ohh yaaa. Her ne kadar kızım onun neyini çekiyorsun dese de Kızarmış çekmedim sizi düşündüğümden
Ben ondan ısrar ediyorumYoksa gelmiyor, iyi oldu
Sahurları en keyiflisiRamazan’da daha da onlaynız
Bide tarifini eklemiyorduBen ondan ısrar ediyorum
Oturuyoruz zaten sahura kadarSahurları en keyiflisi
İyi oy aldıBide tarifini eklemiyordu
Niyetlenene kadar aynen ilk sahur iftar menüleriniz hazır mıOturuyoruz zaten sahura kadar
Öyle diyenden korkacaksın yasooİyi oy aldı
Ben sahurda sadece bir çatal peyniri ağzıma atarım, çay hep ocakta zatenNiyetlenene kadar aynen ilk sahur iftar menüleriniz hazır mı
Bugün yine onlayndım evet. Hayırlı olsun gezmesindeydim.Evet, son zamanlarda ben gibi hep online (onlayn Margaret Hale )
Hahahaha Antepia şeysi demekBugün yine onlayndım evet. Hayırlı olsun gezmesindeydim.
Antepia burada aşırı lüks bir bölge. Ama Allah’ın dağında.Hahahaha Antepia şeysi demek