Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hedefim büyük odulum de büyük olmalıKosu bandi fazla degil mi
Pilates topu,pilates bandi felan isteyin sponsordan
Neyse haftalık yarışma çakmıştır aylık yaptığımız dokunmazBugün başladık bile ben başladım yani bura bana 2.700 çaktı
İstemek başarmak en büyük ödül öle düşünBenim hedefim büyük odulum de büyük olmalı
Satıcı bu alma takıma, kapıdan kovKaptan olarak benide istemiyor görüyor musun gidelim biz
Benim hedefim büyük odulum de büyük olmalı
Stresten stresten ödem tuttumNeyse haftalık yarışma çakmıştır aylık yaptığımız dokunmaz
Yolun ucunda bişey yoksa 6 ayda da yürürüm iki ayda daİstemek başarmak en büyük ödül öle düşün
Bende diyorum bu kızın kilo takvimi nereye go goBugün başladık bile ben başladım yani bura bana 2.700 çaktı
Koşu bandı dedim çok istiyorsun diyorlarVayyy miniğe bak sen ne istiyon söyle bakalım
Hoca bunu yaparsa cemaat ne yapmazBunu börek yerken okumayaydım iyiydi
Koşu bandı dedim çok istiyorsun diyorlar
Sende günceli yazsan artık diyorum 5 dilim ıslak keki unutmadımBende diyorum bu kızın kilo takvimi nereye go go
Sende hep bir pınar ürünlerini dağıt, hayalleri küçültKosu bandi fazla degil mi
Pilates topu,pilates bandi felan isteyin sponsordan
O alacak da evde yer yok diyr aldirtmiyorim bedava gelse yer bulurum ben onaOnuda koçişin alsın yani
O alacak da evde yer yok diyr aldirtmiyorim bedava gelse yer bulurum ben ona
Tabi ki olur lazım olmayan biseyi atarim giderVay uyanık seni beleşe oldumu koyacak yer hazır demi
Kaptanım ne derse odurKocamı arayayım yufka alsın
Hoca bunu yaparsa cemaat ne yapmaz
Sende günceli yazsan artık diyorum 5 dilim ıslak keki unutmadım