- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.933
- 698
Güle güle kullanın :))Eltim bana spor ayakkabı almış akşama koçişim getircek,kendinede almış berabercene giyeriz artık.
Tabi ki olur lazım olmayan biseyi atarim gider
Çeyiz sandığım sadece ceyizimi topluyor onu atabilirim ama hala sağlam eve bedava bişey gelse gözünün yaşına bakmamNe atcan pekiyer açılsın sana şimdidien
Çeyiz sandığım sadece ceyizimi topluyor onu atabilirim ama hala sağlam eve bedava bişey gelse gözünün yaşına bakmam
Tamam yufka iptalAksamada fırında makarna var not alın
Herşey serbest
Yazarsam üzülürsün ammmaaa, ben takvimimi epeydir guncellemiyordum , dur yarın sabah tartılıp guncelleyeyim
Aynen öyle bizim zamanımızda kocamandı birde simdikiler kibar küçücükÇeyiz sandıkları çakılıp kalıyor hala evlerde atmaya kıyamıyorsun bide.
Aynen öyle bizim zamanımızda kocamandı birde simdikiler kibar küçücük
Tamam tamam dagitmiyorum hepsi benimSende hep bir pınar ürünlerini dağıt, hayalleri küçült
Benimki veirlecek gibi değil ben görüntüsü önemli değil demiştim hani gösterisi yok bir metre nerdeyse ölçüsüSAynen şimdikiler daha güzel bide,kızçeme çeyiz sandığı gelmişti içi doluydu epey kullandı sonra verdi ihtiyacı olan birisine.
Benimki veirlecek gibi değil ben görüntüsü önemli değil demiştim hani gösterisi yok bir metre nerdeyse ölçüsü
Aşk olsun , adımı bilmeyen nadir sitedeBen seninkini gene unuttum
Canlı gören de sadece benim galibaAşk olsun , adımı bilmeyen nadir sitede
gelip söylerse meraktan çatlasan söylemem
Eski 7.takımda bir arkadasla da buluşmuştum hani siteden uzaklaştırılanlar arasında . Gezmeye gelmişti, tophanede görüştükCanlı gören de sadece benim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?