Sagol canım inşallah. Ayagım da sallıyorum. Çıplak, her yerine ıslak bez koyuyorum. Arada duş aldırıyorum. İnşallah geçerAh kiyamam,kulaklardan ben de çok çektimateş çok yapar evet,tez zamanda şifa bulsun insallah♥♥♥
Doktor da öyle dedi. Antibiyotik verdi. İnşallah geçerBenim oğlumda hasta olunca öyle en az 3 gün ne yaparsan yap düşmez
Sagol canım benimÇok geçmiş olsun canım kulak iltihabı geçmesi uzun sürüyor biraz Allah tez sifalandirsin
Geçmiş olsun canim yaaaa Rabbim sifa versin inşallahHoş bulduk canım
Ufaklık hasta. 2 gündür düşmeyen ateşi var. 2 serum yedi. Hala düşmüyor
Tabela asalımYeni tasindik,arayacaktık
İnşaallah canımDoktor da öyle dedi. Antibiyotik verdi. İnşallah geçer
Sagol canım benim ❤ inşallah ❤
Sagol canımGeçmiş olsun canim yaaaa Rabbim sifa versin inşallah
Sagol canımC A N O geçmiş olsun canım.
İnşaallah canım. Sagolasın
İdrar baktirdinizmi idrar yolu enfeksiyonu da ola bilir canım çok geçmiş olsun ateş ihmale gelmez acilde.pek bişey yapamazlar polikinlikte çocuk doktoruna mi gotursen acabaSagol canım. Dün akşam acile gittik. 40. 9 su ateşi. Serum soguk su tedavisi uygulandı. Kulak iltihabı dendi.
Bugun yine aynı gittik. Serum verdi eve geldik yine aynı. Fitil verdim, şurup veriyorum düşmüyor.
Eylulu uyuttum yoksa ben seni etiketlicektim yürüyen tripBiz kimsenin aklına gelmiyoz zaten
Ozamana kadar başka ev bulcaktik belkide 5.ci kata gecerdikYeni tasindik,arayacaktık
Kim dedi sana yap diye reçel yap demedimmi ben sanaArkadaşlar yaş incir ile muhallebi yapmayın sakın
1 kilo süt çöp oldu ona üzülüyorum.....
Hayırlısı bazen oluyorHani bazen elinin ayarı ve lezzeti olmaz yaptığın hiçbir şey tutmaz, yaparken bile anlarsın ama işte yaparsın öylesine.. Öyle bi gündü benim için. Incir receli de kaynıyor şu an ama kesin onun da şeker oranı kıvamı falan tutmayacak
Bak tadina kaşıkla eksikse ilave etHani bazen elinin ayarı ve lezzeti olmaz yaptığın hiçbir şey tutmaz, yaparken bile anlarsın ama işte yaparsın öylesine.. Öyle bi gündü benim için. Incir receli de kaynıyor şu an ama kesin onun da şeker oranı kıvamı falan tutmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?