- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Sırmı peki neden demiyonNurcan değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırmı peki neden demiyonNurcan değil
Yok bilen çokturAma açıkta yazmıyorumNe olabilir sence:)Sırmı peki neden demiyon
Bizsiz olmazEylulu uyuttum yoksa ben seni etiketlicektim yürüyen trip
Ozamana kadar başka ev bulcaktik belkide 5.ci kata gecerdik
Alev alev yanıyor çocuk. Babası da evde yok. inşallah biraz geçer. İlaç verdim şimdiOnlarda kulak ağrısı yapıyor
Şahane fikirTabela asalım
Takipte kalacaksın canımAlev alev yanıyor çocuk. Babası da evde yok. inşallah biraz geçer. İlaç verdim şimdi
Diş de ateş yapar dediğin gibi hepsi bir araya gelmiş kıyamam 4 saatte bir ağrı kesici şurup vere bilirsin benim kızında ateşi çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonu çıktı aklıma ordan geldi canımBugun çocuk doktoruna getirdik. Oda aynısını dedi. Eger düşmezse idrar ve kana bakarız dedi. Bende anlamadım. 2 arka azı dişi de patlamış. Hepsi bi araya geldi
Şahane fikir
Geçer geçer, Allah ona şifa,sana kolaylık versin canımSagol canım inşallah. Ayagım da sallıyorum. Çıplak, her yerine ıslak bez koyuyorum. Arada duş aldırıyorum. İnşallah geçer
Canım seni korkutmak istemem ama 40 derece çok fazla havale falan geçirmesin dikkat et Allah korusun antibiyotik verdiler mi neden ilk başta bakmiyorlar idrara geçmezse bakarız diyorlar anlamıyorumAlev alev yanıyor çocuk. Babası da evde yok. inşallah biraz geçer. İlaç verdim şimdi
Hani soylemeyecektikBelki benim adım Nurcan'dır
Baş harfini söyle birde kaç kelime o bana yeterYok bilen çokturAma açıkta yazmıyorumNe olabilir sence:)
DayanamadımHani soylemeyecektik
Güzellik sana yakisirJenna16 benim adım ne olsun
S ile başlıyor 1 kelimeBaş harfini söyle birde kaç kelime o bana yeter
Ben kimse bilmesin diye soylememistimDayanamadım
Jenna'mGüzellik sana yakisir
SurcanS ile başlıyor 1 kelime