Yok artıkYok ben yeni yedim zaten
Hoş geldin tripcan
Yok ben yeni yedim zaten
Aynen öyle canımEtiket olmasa bende bazen bulamiyorum
Hoş bulduk canımHoş geldin tripcan
Geçmiş olsun canim ,dis değil mi sorun?Hoş bulduk canım
Ufaklık hasta. 2 gündür düşmeyen ateşi var. 2 serum yedi. Hala düşmüyor
Yemekteyiz ,benim mutfağım bölümüne girseniz bulursunuz:)Etiket olmasa bende bazen bulamiyorum
Çok tanıdık
Geçmiş olsun canımHoş bulduk canım
Ufaklık hasta. 2 gündür düşmeyen ateşi var. 2 serum yedi. Hala düşmüyor
Sagol canım. Dün akşam acile gittik. 40. 9 su ateşi. Serum soguk su tedavisi uygulandı. Kulak iltihabı dendi.Geçmiş olsun canim ,dis değil mi sorun?
Yeni tasindik,arayacaktıkBiz kimsenin aklına gelmiyoz zaten
Bizde yeni geldikBiz kimsenin aklına gelmiyoz zaten
Sagol canım, aminGeçmiş olsun canımRabbim şifa versin
Ah kiyamam,kulaklardan ben de çok çektimSagol canım. Dün akşam acile gittik. 40. 9 su ateşi. Serum soguk su tedavisi uygulandı. Kulak iltihabı dendi.
Bugun yine aynı gittik. Serum verdi eve geldik yine aynı. Fitil verdim, şurup veriyorum düşmüyor.
Benim oğlumda hasta olunca öyle en az 3 gün ne yaparsan yap düşmezSagol canım. Dün akşam acile gittik. 40. 9 su ateşi. Serum soguk su tedavisi uygulandı. Kulak iltihabı dendi.
Bugun yine aynı gittik. Serum verdi eve geldik yine aynı. Fitil verdim, şurup veriyorum düşmüyor.
Çok geçmiş olsun canım kulak iltihabı geçmesi uzun sürüyor biraz Allah tez sifalandirsinSagol canım. Dün akşam acile gittik. 40. 9 su ateşi. Serum soguk su tedavisi uygulandı. Kulak iltihabı dendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?