• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Ah kiyamam,kulaklardan ben de çok çektim:KK43: ateş çok yapar evet,tez zamanda şifa bulsun insallah♥♥♥
Sagol canım inşallah. Ayagım da sallıyorum. Çıplak, her yerine ıslak bez koyuyorum. Arada duş aldırıyorum. İnşallah geçer

Hani bazen elinin ayarı ve lezzeti olmaz yaptığın hiçbir şey tutmaz, yaparken bile anlarsın ama işte yaparsın öylesine.. Öyle bi gündü benim için. Incir receli de kaynıyor şu an ama kesin onun da şeker oranı kıvamı falan tutmayacak:KK51:

Sagol canım. Dün akşam acile gittik. 40. 9 su ateşi. Serum soguk su tedavisi uygulandı. Kulak iltihabı dendi.
Bugun yine aynı gittik. Serum verdi eve geldik yine aynı. Fitil verdim, şurup veriyorum düşmüyor. :KK43:
İdrar baktirdinizmi idrar yolu enfeksiyonu da ola bilir canım çok geçmiş olsun ateş ihmale gelmez acilde.pek bişey yapamazlar polikinlikte çocuk doktoruna mi gotursen acaba

Hani bazen elinin ayarı ve lezzeti olmaz yaptığın hiçbir şey tutmaz, yaparken bile anlarsın ama işte yaparsın öylesine.. Öyle bi gündü benim için. Incir receli de kaynıyor şu an ama kesin onun da şeker oranı kıvamı falan tutmayacak:KK51:
Hayırlısı bazen oluyor🤷‍♀️

Bak tadina kaşıkla eksikse ilave et

Back