- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.584
- 348
- 32
Hmm ozaman hic bulasma bizde vardi yazliga biraktim evde kalabalik etmesin diye gereksiz yer kaplayan seyleri hic sevmiyorum :)Okey takımı yok ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm ozaman hic bulasma bizde vardi yazliga biraktim evde kalabalik etmesin diye gereksiz yer kaplayan seyleri hic sevmiyorum :)Okey takımı yok ki
Doğumda yaklaşıyor hazırlık var mı:)Hb canım
Git görelimNeyse Zeynebim bebe uyumuş carpmam ,sessiz sedasız çeker giderim buralardan
Ayy aynen bu aksam 3 cocuk masayi bos birakmadilar basimiz sisti cocuklar buyumeden rahat yok bize diyoruzBizde var kalabalıkta güzel oluyor birde çocuklar rahat verse
Var kız evde arada takıyom elimede bir direksiyonTabi seninde huninn kolay gelsin valla canım.
hiii ben yokken Fink at burda arkamdan salla gel birayaaaaTama o zaman ben gitmeyeyim sen gidiyorsan
Vin viiinVar kız evde arada takıyom elimede bir direksiyon
Sen git diyince inadına kalasim geldiGit görelim
Çok konuşmam az konuşurum bak Vallahahiii ben yokken Fink at burda arkamdan salla gel birayaaaa
Son alacaklarım kaldı ilk zamanlar altlarını çok batırıyor diye patikli alt alcam bir kaç tane de tulum alırım beşik dün geldi zaten kurulumu olcak odaya eşim 3 boyutlu duvar kağıdı istiyor.Doğumda yaklaşıyor hazırlık var mı:)
lafa bak lafaaaÇok konuşmam az konuşurum bak Vallaha
Son alacaklarım kaldı ilk zamanlar altlarını çok batırıyor diye patikli alt alcam bir kaç tane de tulum alırım beşik dün geldi zaten kurulumu olcak odaya eşim 3 boyutlu duvar kağıdı istiyor.
Temizlik olcak yeni perde aldım işim çok
 bunun gibi geziyomVin viiin
Allah yardımcın olsun canım benim doğumda kolaylık versin inşallah RabbimSon alacaklarım kaldı ilk zamanlar altlarını çok batırıyor diye patikli alt alcam bir kaç tane de tulum alırım beşik dün geldi zaten kurulumu olcak odaya eşim 3 boyutlu duvar kağıdı istiyor.
Bunlar güzel telaşlar Allah kolaylık versinSon alacaklarım kaldı ilk zamanlar altlarını çok batırıyor diye patikli alt alcam bir kaç tane de tulum alırım beşik dün geldi zaten kurulumu olcak odaya eşim 3 boyutlu duvar kağıdı istiyor.
Açılmadı ama olsun anladım bunun gibi geziyom
Amin inşallah canım yani çok işlerim var anca toparlanırım çanta hazırlıcam dahaBir çırpıda bitsin inşallah ev işleri