- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
Yok yok kisa idi isim
Ne puktan muhabbetler iykkBenim işim kısa olsada oturuyorum en huzur bulduğum yer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok kisa idi isim
Ne puktan muhabbetler iykkBenim işim kısa olsada oturuyorum en huzur bulduğum yer
Beni orda da rahat bırakmıyorlar ki illa biri gelip kapıya birşey söylüyorBenim işim kısa olsada oturuyorum en huzur bulduğum yer
Önceden duşakabin plastik di susun diye vuruyordum şimdi cam vuramiyorum da illa kinusturuyorlar beniBeni orda da rahat bırakmıyorlar ki illa biri gelip kapıya birşey söylüyor
Aynen aynen bütün aksiyonlar da ya ben banyoda yada ev de iken oluyor evde bir telaşla geliyorlarÖnceden duşakabin plastik di susun diye vuruyordum şimdi cam vuramiyorum da illa kinusturuyorlar beni
Nevros bu aramızda sırdı
Yine mi görünmez yapsamKiiim nanami kiblicek ilahiii okadar dusmedmmm
Yap yap alttanda sinsi sinsi bak ne yazmışım diye koftehorYine mi görünmez yapsam
O kadar düşmedim
At nevros, vur tekmeyi go go home direktGitsin gelmesin diye söyledim ama gitmiyor
Bakarım tabiYap yap alttanda sinsi sinsi bak ne yazmışım diye koftehor
Gitsin gelmesin diye söyledim ama gitmiyor
Bizi begenmirlerEvet ya oylayan sayisi cok az son yarismalarda nedense :)
gitmiyom işte LaBnE (Kazık)cakacagim buraya hihh
Sende nana gibi kandirmiyon dimi beniii oda tatlım canım dedi dedi kandırdı
Yok ben sana kıyamamSende nana gibi kandirmiyon dimi beniii oda tatlım canım dedi dedi kandırdı
İyi bile derken iki defadır hiç umduğum gibi olmadı ilk oylamada 80 e az dedim Allahin gücüne gitti zaarrrKız sana ne oldu iyi bile aldın
Yiiiaaa tamam ozaman geliyoruuuuum ahanda açtım kollarimiiiiiYok ben sana kıyamam
80 oyu kolay kolay kimse alamıyor sen onu nasıl beğenmedinİyi bile derken iki defadır hiç umduğum gibi olmadı ilk oylamada 80 e az dedim Allahin gücüne gitti zaarrr