- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
Neyse Zeynebim bebe uyumuş carpmam ,sessiz sedasız çeker giderim buralardanGülümse'nin dediği gibi kapıyı yavaş kapat bebeler uyuyor,açıkta kalmasın cereyan yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse Zeynebim bebe uyumuş carpmam ,sessiz sedasız çeker giderim buralardanGülümse'nin dediği gibi kapıyı yavaş kapat bebeler uyuyor,açıkta kalmasın cereyan yapıyor
Ben oyunlari cok severimde kart oyunlarini hic bilmiyodum esim cok sever toplaninca hep oynarlar artik bende ogrenip aralarina karisicam ins pisti falan da ogreneyim onlarida bilmiyorum ben :)Bende pis yedili pisti biliyorum bugün yemek yaparken de kendi kendime bul karayı al parayı diyordum içimde bir kumarbaz var sanırım
Kız vazgeçtim sen öyle diyince koyy merdaneyiiiiiZor uyudular zaten
Kim niye mutsuzmus ilk kez oynadim ama sonuncu olmadim keyfim yerindeBu akşam herkesin gemileri battı zatın herkes mutsuz
Biz eskiden çok oynardık eşimlw yeni evliyken bende okey bilmiyorim düz okey mi ne onu biliyormusum esimin yalancısıyımBen oyunlari cok severimde kart oyunlarini hic bilmiyodum esim cok sever toplaninca hep oynarlar artik bende ogrenip aralarina karisicam ins pisti falan da ogreneyim onlarida ben :)
Acemi şansıKim niye mutsuzmus ilk kez oynadim ama sonuncu olmadim keyfim yerinde
Sorma yavrum valla 2 cadı deli ediyorlar bir süpürgeleri eksikNeyse Zeynebim bebe uyumuş carpmam ,sessiz sedasız çeker giderim buralardan
Bende gidiyom sateen istenmiyom kalmam istemediğim yerdeO zaman ben gideyim
Oylamadan dolayı herkes isyanda bende dahil nerde bu kkKim niye mutsuzmus ilk kez oynadim ama sonuncu olmadim keyfim yerinde
Hepimizi memnun edemezlerdi zatenOylamadan dolayı herkes isyanda bende dahil nerde bu kk
Okeyi cok severim oyunlarda cok sansliyimdir ve cok hile yaparim ogretsin sanada digerleriniBiz eskiden çok oynardık eşimlw yeni evliyken bende okey bilmiyorim düz okey mi ne onu biliyormusum esimin yalancısıyım
Kimseye çaktırmadan bende yaparımOkeyi cok severim oyunlarda cok sansliyimdir ve cok hile yaparim ogretsin sanada digerlerini
Evet ya oylayan sayisi cok az son yarismalarda nedense :)Oylamadan dolayı herkes isyanda bende dahil nerde bu kk
Okey takımı yok kiOkeyi cok severim oyunlarda cok sansliyimdir ve cok hile yaparim ogretsin sanada digerlerini
Kız sana ne oldu iyi bile aldınOylamadan dolayı herkes isyanda bende dahil nerde bu kk
Evet ya oylayan sayisi cok az son yarismalarda nedense :)
Tabi seninde huninn kolay gelsin valla canım.Sorma yavrum valla 2 cadı deli ediyorlar bir süpürgeleri eksik
Bizde var kalabalıkta güzel oluyor birde çocuklar rahat verseOkey takımı yok ki
Tama o zaman ben gitmeyeyim sen gidiyorsanBende gidiyom sateen istenmiyom kalmam istemediğim yerde