- 21 Ocak 2018
- 8.284
- 20.467
- 32
GünaydınGunaydin :) evde ekmek yok getirden siparis vericem tarifimi alayimda eksikleride soyleyeyim hemen yapicam bugun
Heycanla demeyelimdeGünaydın
Heyecanla kategoriyi bekliyorsun o zaman
Fazla süslemme, koy tabaga gitsin
Rüya tersine çıkarsa ne olacak.Heycanla demeyelimderuyamda nevreste garip bir kategori aciyordu kimse yapamiyordu resmen boyle gordum
Belki bidaha firsat bulamam diye bu ayda katilayim diyorum kazanma konusunda bise demiyorum cokta onemli degil :) sen gordunmuRüya tersine çıkarsa ne olacak.hayırdır inşallah.
Belki bu sefer kazanırsın
Nirde
Yavrum hayırlı olsun kırmızılaşmışsın cok seksüüüü olmuşTşk ediyorum eloşum
GörmedimBelki bidaha firsat bulamam diye bu ayda katilayim diyorum kazanma konusunda bise demiyorum cokta onemli degil :) sen gordunmuTenceresiz kaldim anne ve benim teselli ödülümüzü
Kalbim çıt. Gözyaşlarım pıtAma seni tanımıyorum kiya şifremi degistirip geri vermezsen
yanlış yere geldi etiket af buyurHavadan sudan değil mesele bizim en ufak birseyden etkilenip kendimizi yemege vermemizden kaynaklı
Belki bidaha firsat bulamam diye bu ayda katilayim diyorum kazanma konusunda bise demiyorum cokta onemli degil :) sen gordunmuTenceresiz kaldim anne ve benim teselli ödülümüzü
Sen burda bekle akşam 8 e kadar açılır
Hayırlı olsun canımyanlış yere geldi etiket af buyurhaklısın
Bekliyorum az kaldı ama bi ön bilgilendirme olaydı iyiydiSen burda bekle akşam 8 e kadar açılır
Bildirim gelecekYeni kategori burada olmaz değil mi?
Ayrı açılır.