Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Bence atmalısın o kadar emek vermişsiniz görsel gayet güzel inan ki senin beklediğin gibi olmadı diye kötü olduğunu düşünüyorsun bence yoksa gayet başarılı görsel çok zengin zaten pizza olduğu için her şekilde S Sabr-Sukur-Dua

Oyle canim, zaten hep o yuzden katiliyorum. 3 yer degistirdim cekcem die yinede olmayinca heves gitti
Yemin ediyorum yazık etmişsin tarifine

Sağlık olsun tabi ama çok güzel yapmışsın emek vermişsin ne oy alırdı ama
Kirkta yilda ilk konu acanlardan oluyum dedim
Aynen ondan olabilir. Pizzayi benim gordugum gozle gormedi telin kamerasi halbuki nasi begenmistim
Bence konunu açmalısın :)
Resimleri bida gozden gecirim bakim, bi tane dogru duzgun gorursem acim cok israr ettiniz

Hadi aç. Bekliyoruz

Hadi bekliyoruz yazık etme emeğine

O bana da çok oluyor hayal ettiğim gibi sunum yapamıyorum ya da hayal ettiğim gibi çıkmıyor kamerada çekip bakınca S Sabr-Sukur-Dua yine de sen bilirsin tabiki bende bu hali de gayet güzel

Bune hız beybiler maşallah
Valla böyle bi tükenmişlik sendromu mu desem hevessizlik mi desem minnoş kalbim üzgün o yüzden bi an önce yapıp koydum çekildim kenara bunu da beğenmezler ama olsun

Valla böyle bi tükenmişlik sendromu mu desem hevessizlik mi desem minnoş kalbim üzgün o yüzden bi an önce yapıp koydum çekildim kenara bunu da beğenmezler ama olsun
Anam sende iyi oy almışın ben ozaman hayata küseyim 15 oyumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…