Şimdilik yapmadımçünkü bugün yaramazlık yapmadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik yapmadımçünkü bugün yaramazlık yapmadın
abla bir sen birde Evva
oyyyyyAffetim lütfen yapma
Sanki başka kimse bakmıyorOnlar yazıcı diğerleri bakıcıabla bir sen birde Evva
önemli olan yazmamak ablaSanki başka kimse bakmıyorOnlar yazıcı diğerleri bakıcı
Daha bunlar iyi günlerimizMinik Duduklu Tencere naber tatlişkom canlı dersçim benim
Üstüme iyilik sağlık ne yapmışım ki benabla bir sen birde Evva
Ayyy yok tövbeönemli olan yazmamak abla
irade
Onu söyleyen oğlan resim dersi diye boyasıyla derse girdi öğretmen matematik yapalım iyice pekistirelim dedi şimdi bu çocuk haklı değil miMinik Duduklu Tencere naber tatlişkom canlı dersçim benim
Sanki başka kimse bakmıyorOnlar yazıcı diğerleri bakıcı
önemli olan yazmamak abla
irade
Bakıcılardan korkacaksın asılSanki başka kimse bakmıyorOnlar yazıcı diğerleri bakıcı
Mune ufkunuzu kapatıyorOnu ne yapacağızBizsiz olmaz oralar,ufkum açılıyor sonra öğrenmem lazım
Kim demiş onu yazmazsam olmaz
bencede eşim diyorki ben canlı ders anlatıyorum arkadan müge anlının sesi geliyorDaha bunlar iyi günlerimiz
+18 beybimÜstüme iyilik sağlık ne yapmışım ki ben
niye abla bak ne kadar ciciAyyy yok tövbe
Ben şu şey sallayan smile bile kullanmam
bence çok haklıOnu söyleyen oğlan resim dersi diye boyasıyla derse girdi öğretmen matematik yapalım iyice pekistirelim dedi şimdi bu çocuk haklı değil mi
işteeee sonra hop gri çıtır abla oluyor gri ablaBizsiz olmaz oralar,ufkum açılıyor sonra öğrenmem lazım
Kim demiş onu yazmazsam olmaz
Üstüme iyilik sağlık ne yapmışım ki ben
Ayyy yok tövbe
Ben şu şey sallayan smile bile kullanmam
Bakıcılardan korkacaksın asıl
Ya bizimkiler odalarına gidiyor çıt çıkarmıyoruz:)bencede eşim diyorki ben canlı ders anlatıyorum arkadan müge anlının sesi geliyor
+18 beybim
niye abla bak ne kadar cici
bence çok haklı
işteeee sonra hop gri çıtır abla oluyor gri abla
üstüme iyilik sağlıkBakıcılardan korkacaksın asıl
Mune ufkunuzu kapatıyorOnu ne yapacağız
bencede eşim diyorki ben canlı ders anlatıyorum arkadan müge anlının sesi geliyor
+18 beybim
niye abla bak ne kadar cici
bence çok haklı
işteeee sonra hop gri çıtır abla oluyor gri abla