Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnnnnnn ihtiyarlar ve gençler
şimdi isteyen istediğini üstüne alınsın
Ama herkes böyle evde bazıları çocuğun yanında oturuyor ders boyuncaNe bu böyleeeee
Ama herkes böyle evde bazıları çocuğun yanında oturuyor ders boyunca
Birde bağlantı kopuyor dersten atıyor sistem surejli başında durmak lazım bir yandan giriş yapmayı bilmiyor küçük olan mesela birde kullanılan uygulama ingilizceNe zor öyle kolay değil annelerin işide.
Hayır sunum sadece olmasınMesela örnek veriyorum.Çorba yaptık diyelim.Mercimek çorbası, ezogelin,düğün varken terbiyeli mantar çorbası yapmaKiiiimmm ben miiii oo yooo bebeğimm profosyonel tabak ve ben aynı cümlede nooklasik olcam bu sefer tabak da sade olacak bakalım bi de böyle deniycem çekim yaparken de sade olcam. Hayırlısı bakalım neler olacak daha tarif bile almadan bunları söylüyorum ama dur bakalım
Evva sen bak bakiyim kimler varE Elif_Eylul napiyon gıı sessiz sessiz niye oturuyon orda goruyomki seni
Pc başındaki benim
Birde bağlantı kopuyor dersten atıyor sistem surejli başında durmak lazım bir yandan giriş yapmayı bilmiyor küçük olan mesela birde kullanılan uygulama ingilizce
İtina ile bilindikleri es mi geçiyorHayır sunum sadece olmasınMesela örnek veriyorum.Çorba yaptık diyelim.Mercimek çorbası, ezogelin,düğün varken terbiyeli mantar çorbası yapma
Ben görmüyorumEvva sen bak bakiyim kimler var
İkinci dilimiz ingilizce sankiTürkçe neden değil ki uygulama kısmı.
Aynen öyle:)İtina ile bilindikleri es mi geçiyor
Saniriiim ulkemize ait bir uygulama yok kullanılabilecek geçen yıl aynı uygulamada sıkıntı yaşandı diye MEB yasaklamıştı kullanımı şimdi tekrar onu kullaniyoruzTürkçe neden değil ki uygulama kısmı.
PC.basindaki editörümüz Nevreste tabiki digerleride biz yarınki tarifi bekliyoruz
Pc başındaki benim