• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Ne zor öyle kolay değil annelerin işide.
Birde bağlantı kopuyor dersten atıyor sistem surejli başında durmak lazım bir yandan giriş yapmayı bilmiyor küçük olan mesela birde kullanılan uygulama ingilizce

:KK53: :KK53:
45456_498799920157579_393913194_n.jpg

Bilin bakalım kimler​

Kiiiimmm ben miiii :KK70: oo yooo bebeğimm profosyonel tabak ve ben aynı cümlede noo:KK45:klasik olcam bu sefer tabak da sade olacak bakalım bi de böyle deniycem çekim yaparken de sade olcam. Hayırlısı bakalım neler olacak daha tarif bile almadan bunları söylüyorum ama dur bakalım :rolleyes:
Hayır sunum sadece olmasın😁Mesela örnek veriyorum.Çorba yaptık diyelim.Mercimek çorbası, ezogelin,düğün varken terbiyeli mantar çorbası yapma😂

Birde bağlantı kopuyor dersten atıyor sistem surejli başında durmak lazım bir yandan giriş yapmayı bilmiyor küçük olan mesela birde kullanılan uygulama ingilizce

Türkçe neden değil ki uygulama kısmı.

Hayır sunum sadece olmasın😁Mesela örnek veriyorum.Çorba yaptık diyelim.Mercimek çorbası, ezogelin,düğün varken terbiyeli mantar çorbası yapma😂
İtina ile bilindikleri es mi geçiyor :KK53:

Türkçe neden değil ki uygulama kısmı.
Saniriiim ulkemize ait bir uygulama yok kullanılabilecek geçen yıl aynı uygulamada sıkıntı yaşandı diye MEB yasaklamıştı kullanımı şimdi tekrar onu kullaniyoruz

Back