Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnnnnn ihtiyarlar ve gençler
şimdi isteyen istediğini üstüne alınsın![]()
![]()
![]()
![]()
Ama herkes böyle evde bazıları çocuğun yanında oturuyor ders boyuncaNe bu böyleeeee![]()
Ama herkes böyle evde bazıları çocuğun yanında oturuyor ders boyunca![]()
Birde bağlantı kopuyor dersten atıyor sistem surejli başında durmak lazım bir yandan giriş yapmayı bilmiyor küçük olan mesela birde kullanılan uygulama ingilizceNe zor öyle kolay değil annelerin işide.
Hayır sunum sadece olmasınKiiiimmm ben miiiioo yooo bebeğimm profosyonel tabak ve ben aynı cümlede noo
klasik olcam bu sefer tabak da sade olacak bakalım bi de böyle deniycem çekim yaparken de sade olcam. Hayırlısı bakalım neler olacak daha tarif bile almadan bunları söylüyorum ama dur bakalım
![]()
Pc başındaki benim
Birde bağlantı kopuyor dersten atıyor sistem surejli başında durmak lazım bir yandan giriş yapmayı bilmiyor küçük olan mesela birde kullanılan uygulama ingilizce
İtina ile bilindikleri es mi geçiyorHayır sunum sadece olmasınMesela örnek veriyorum.Çorba yaptık diyelim.Mercimek çorbası, ezogelin,düğün varken terbiyeli mantar çorbası yapma
![]()
Ben görmüyorum
İkinci dilimiz ingilizce sankiTürkçe neden değil ki uygulama kısmı.
Aynen öyle:)İtina ile bilindikleri es mi geçiyor![]()
Saniriiim ulkemize ait bir uygulama yok kullanılabilecek geçen yıl aynı uygulamada sıkıntı yaşandı diye MEB yasaklamıştı kullanımı şimdi tekrar onu kullaniyoruzTürkçe neden değil ki uygulama kısmı.