- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Bilmem artikin azcik bişey darılmış olabilireeemsen gidemezsin ki bizi sensiz birakamazsin
Professional plate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem artikin azcik bişey darılmış olabilireeemsen gidemezsin ki bizi sensiz birakamazsin
Professional plate
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsunKonu ney takip edemedim ama katılmaya çalışırım tabi.
Baya bir yoğunduk. Kayınpederim vefat etti üç gün önce, dualarınızı bekliyoruz kızlar.
Havanı at niye darılıyorsunBilmem artikin azcik bişey darılmış olabilireeem
Allah rahmet eylesin canımKonu ney takip edemedim ama katılmaya çalışırım tabi.
Baya bir yoğunduk. Kayınpederim vefat etti üç gün önce, dualarınızı bekliyoruz kızlar.
Kız degistirmeyimi düşünüyor bacim@Evva ahir biz fakirlerden o hakkıda almışlar anlaşılan
Havami kaldıHavanı at niye darılıyorsun
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun ☹
Allah razı olsunAllah rahmet eysin canım
Başınız sağolsun:/
Aa şimdi anladımCanım önümüzdeki ay madalyasızlar yarışacak:)
Kızlar diyorki ;Birde madalyaylılar yarışsın:)Dedim o kadar varmıyız:)Minik madalyalıları sayıyor:)
Hayırlısı bakalım:)Aa şimdi anladım
Tabi katılırız öyle olursa, çok güzel olur
Blue_Perii2 yapmayı düşünüyordumKız degistirmeyimi düşünüyor bacim
Başınız sağ olsun canımAa şimdi anladım
Tabi katılırız öyle olursa, çok güzel olur
Allah razı olsun canımBaşınız sağ olsun canım
Kukrim yaptıYa bu lazanya boreginigi kim yapmış görünüş efsane nasıl canım çekti ya . Yapanin ellerine sağlık gerčekten tarifler çok güzel sahaneler yapanların ellerine sağlık
Bende bekliyorumMasumlar apartmani time kitabida bitirmek uzereyim cok surukleyici
Jenna'm iyi misinYakşamlar
Şükür canım iyiyim,sen nasılsın? Tamamdır, uğrarım belki:)Jenna'm iyi misin
Burası bitti bu gece masumlar apartmanındayız
Masumlar Apartmanı
Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu...www.kadinlarkulubu.com