Ahhh keşke kurutma imkanınız olsa ama sizin orada kurumuyorBaksana neler yapmış öyle,tüyo verdim armutta yapacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh keşke kurutma imkanınız olsa ama sizin orada kurumuyorBaksana neler yapmış öyle,tüyo verdim armutta yapacak
Ahhh keşke kurutma imkanınız olsa ama sizin orada kurumuyor
Daha neler netim az mübarek eşimden giriyom akşamları
Niye böyle boynumuzu büküyonuz bizim niye disliyonuz biziTamam sohbete gelmeyenler kasımda katılmasın
Tamam nevroş katılmayız Blue_Peri
Gel cadim gel bakma sen bunlara yarissinlar bizsiz durmayiz istemediğimiz yerdeHiç kıvırma ben anladım anlayacağımı
Maskeden ziyade siperlik daha iyi olabilir belki gün boyu takacaksin ya
Haklısın siperlik deneyim bi de olmazsaWunderLost gozum uzerinde
İsimleri değiştiriyor diye biliyorum:)Yaa Kazen abi benimkini de değiştirse Bdv ye konu açsam
Nasılsınız gençler
İyiyim boncuğum sen nasılsın
Bunlara küsüm ben evvamİyiyim boncuğum sen nasılsın
Ne oldu
sen gidemezsin ki bizi sensiz birakamazsinDaha neler netim az mübarek eşimden giriyom akşamları
Niye böyle boynumuzu büküyonuz bizim niye disliyonuz bizi
Gel cadim gel bakma sen bunlara yarissinlar bizsiz durmayiz istemediğimiz yerde
Professional plateHaklısın siperlik deneyim bi de olmazsa
Niçin gözün üzerimde
Evet abla ben hepsini kuruttum:)Olsda varya elme armut yada şeftali kuruturdum çok güzel oluyor yemesi .
Genç miyim üstüme alsam mı bilemedimNasılsınız gençler
Geldim özür dilerim
Estağfurullah canım benim sadece merak ettimGeldim özür dilerim
Tesekkur ederim :)
eski nicki ismiydi :) kazen abiye yazmış,sağolsun değiştirmiş.Keyfi değil ama çok gerekli durumlarda ve adın soyadın ise değişim yapılıyor:)
Konu ney takip edemedim ama katılmaya çalışırım tabi.Dur sayalım @Canfeb @yasminsay @deynepnaz @Nana @Emira SY LezzetliCipetpet Blue_Peri Elalis elalisin kızı Minik Duduklu Tencere Nevreste pınar sayilmiyor demi
Konu ney takip edemedim ama katılmaya çalışırım tabi.Dur sayalım @Canfeb @yasminsay @deynepnaz @Nana @Emira SY LezzetliCipetpet Blue_Peri Elalis elalisin kızı Minik Duduklu Tencere Nevreste pınar sayilmiyor demi
Canım önümüzdeki ay madalyasızlar yarışacak:)Konu ney takip edemedim ama katılmaya çalışırım tabi.
Baya bir yoğunduk. Kayınpederim vefat etti üç gün önce, dualarınızı bekliyoruz kızlar.