Kurabiye dediğin gevrek olur canım nişasta pudra şekeri margarin koymazsan gevrek olmaz yumuşak olurCocuklara yapicam dagilmayan kurabiye lazim her yer tene olmasin diye fikrin varsa yazarsan sevinirim
En sevdiğimYine ortalık karışıcak
Sende çok şey istiyin gı dağılmayan kurabiyemi olurmuş kek yap o zamanTesekkurler oda aklima geldi ama
Dagilmayan bir kurabiye lazim
Az kaldı ki hem zaman çok bu seferTmm söyleme şunun şurasinda 1 ekime ne kaldı ki canım
Nişasta değil sadece un koyunca çok dağılıyor:)Kurabiye dediğin gevrek olur canım nişasta pudra şekeri margarin koymazsan gevrek olmaz yumuşak olur
Tşk ederim nerelerdesin bugün göremedim seni çiçemmmmm
Cok yapmadim o yuzden fazla bilmiyorumKurabiye dediğin gevrek olur canım nişasta pudra şekeri margarin koymazsan gevrek olmaz yumuşak olur
Sizde her kategoriye ayrı tarif düşününAz kaldı ki hem zaman çok bu sefer
Bu sefer hazırlıklıyım istediğimi alıcam inşallah ama kategoride önemli tabiEn sevdiğim
Topigin cami kirildi çık parasını çabukYine ortalık karışıcak
İlk defa duydum harbimiNişasta değil sadece un koyunca çok dağılıyor:)
Sen sunum araştır tarif kolay:)Bu sefer hazırlıklıyım istediğimi alıcam inşallah ama kategoride önemli tabi
Hemde altın kaplamaydı yeni yaptırmıştımTopigin cami kirildi çık parasını çabuk
Baktım biraz nadip artıkSizde her kategoriye ayrı tarif düşünün
Ortalığa dökülmesin diyorİlk defa duydum harbimi
Kız buraya yazana kadar internetten baksana istediğin gibi bir tarif bulursun canımCok yapmadim o yuzden fazla bilmiyorum
O zaman istedigim gibi olur mu
Annen evde mi sarkisi geldi aklima ansizin kek yapsana kek yapsanaSende çok şey istiyin gı dağılmayan kurabiyemi olurmuş kek yap o zaman
Yani ununu azaltsam fazla dagilmaz mi bak yapicam simdiNişasta değil sadece un koyunca çok dağılıyor:)
Tamam ablaSen sunum araştır tarif kolay:)
Yok azaltma boğulmasınlarAnnen evde mi sarkisi geldi aklima ansizin kek yapsana kek yapsana
Yani ununu azaltsam fazla dagilmaz mi bak yapicam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?