Kategori kolay tam senlikNasıl olsa ömür varsa burdayiz ama kategoriyi görmem lazım yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kategori kolay tam senlikNasıl olsa ömür varsa burdayiz ama kategoriyi görmem lazım yinede
Geçen doğum gününü kutladık yaşlandın artık keleşi bana vir dedimYok yok o yufka yüreklidir
Çok usturuplu konuştum ama benKonu dışından ban yisinler
Valla çok merak ettim şimcikKategori kolay tam senlik
Vermez o ,onun özel mülküGeçen doğum gününü kutladık yaşlandın artık keleşi bana vir dedim
Olur sadece toz şeker biraz kıtır yapıyor. İyice yoğurmak lazım:)Kizlar bisey sorucam kurabiye yapicam pudra sekeri yok normal seker kullansam olur mu
Abla söyle hazırlık yapalımKategori kolay tam senlik
Olur sadece toz şeker biraz kıtır yapıyor. İyice yoğurmak lazım:)Kizlar bisey sorucam kurabiye yapicam pudra sekeri yok normal seker kullansam olur mu
Tamam canim tesekkurlerOlur sadece toz şeker biraz kıtır yapıyor. İyice yoğurmak lazım:)
Az daha merak edinValla çok merak ettim şimcik
Canım söylemiyoruz.Açıldığı gün öğreniyorsunuz.Hazırlık yapmanızı istemiyoruzAbla söyle hazırlık yapalım
Pudra şekeri gevrek yapar yumuşak kurabiyeyse yapacağın normal şekerde olurKizlar bisey sorucam kurabiye yapicam pudra sekeri yok normal seker kullansam olur mu
Hamur işimi bari onu söyleAz daha merak edin
Yok söylememPudra şekeri gevrek yapar yumuşak kurabiyeyse yapacağın normal şekerde olur
Hamur işimi bari onu söyle
Toz şekeri robottan çekersiniz. Pudra şekeri kadar olmasada incelir :)Tamam canim tesekkurler
Cocuklara yapicam dagilmayan kurabiye lazim her yer tene olmasin diye fikrin varsa yazarsan sevinirimPudra şekeri gevrek yapar yumuşak kurabiyeyse yapacağın normal şekerde olur
Hamur işimi bari onu söyle
Yine ortalık karışıcakCanım söylemiyoruz.Açıldığı gün öğreniyorsunuz.Hazırlık yapmanızı istemiyoruz
Tmm söyleme şunun şurasinda 1 ekime ne kaldı ki canımYok söylemem
Tesekkurler oda aklima geldi amaToz şekeri robottan çekersiniz. Pudra şekeri kadar olmasada incelir :)