Ben bunu gördüm yaptıklarımı instegramda paylaşıyorum akrabalarım bu ne yarışması diye sordular bende bunu ödullerde görmüştüm ekran görüntüsü aldım gösteriyorum kazanırsam bunu gondericekler diyePopüler Konu - Ödüller
ya var yaaaaaaaa daha güzel bir hediye gelemezdi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: siyah mutfağıma siyah pasta takımı,bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...www.kadinlarkulubu.com Gulumse24 linke tıkla hediyeni gör
Bu satten sonra değişmez ablaYarın bitiyorAma fark çoğaldı .Şimdilik 1. gibi görünüyor.
Çok tşk ediyorummmm kaptanim destek olan emeği geçen herkesden Allah razı olsunTebrik ediyorum canım cok guzeldi yemegin❤❤
At havanıBen bunu gördüm yaptıklarımı instegramda paylaşıyorum akrabalarım bu ne yarışması diye sordular bende bunu ödullerde görmüştüm ekran görüntüsü aldım gösteriyorum kazanırsam bunu gondericekler diye
@Gülümse25 hayırlı olsun canım
Çok sağol canım benim darısı herkesin başına ins Allah herkes bu mutluluğu yaşasın isterim
Aynen canımBu satten sonra değişmez abla
Kargom gelsin aticam tabiki görümcem bile soruyor oylama ne oldu kaç oydasin ikinci kim o kaç oy aldı diyeAt havanı
İnşallah canım rica ederimÇok sağol canım benim darısı herkesin başına ins Allah herkes bu mutluluğu yaşasın isterim
Pazartesi basliyorum insallah anlastik yani cok sukury:) o yuzden ekim ayindaki yarismaya bu hafta tarif yaparim diye düşünüyorum yetisiyo dimi :)Arada katılırsın belki:)
Aleyküm selam boncuğum nerelerdesin yaSelaammm
Onlarda gelmesinKargom gelsin aticam tabiki görümcem bile soruyor oylama ne oldu kaç oydasin ikinci kim o kaç oy aldı diye
Yapa yanlız evimdeyim meleğimAleyküm selam boncuğum nerelerdesin ya
Hayırlı olsun canımPazartesi basliyorum insallah anlastik yani cok sukury:) o yuzden ekim ayindaki yarismaya bu hafta tarif yaparim diye düşünüyorum yetisiyo dimi :)
Eşin işe başladı mı?Yapa yanlız evimdeyim meleğim
Oy kurbaneYapa yanlız evimdeyim meleğim
Tamam bir kez daha katiliyorum garantiHayırlı olsun canım
Allah utandırmasın❤
1 Ekim'de başlıyoruz:)
2. Haftasında abla haftasonu gelmişti bugün yine gitti 2-3hafta gelmez artıkEşin işe başladı mı?
Anaaa herifin nerde ya seninOy kurbanebende yapa yanlızım ne edek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?