Su gibi geçip gider inşaallah3yıl snra evet
Peki okul şimdi yok canlı ders var.Orada mı kalmak zorunda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su gibi geçip gider inşaallah3yıl snra evet
Ahhh siz kadınlarYok cinnet geçirmek üzereyim,haberlere çıkacağız
Araştira bilirsiniz hiç sıkıntı değil dün akşam kozalak mantiya oy kullandım diyenler de benim tekirdagli kuzenlerimdi zatin
Öğretmenlee okula gitmek zorundaymış... Haftanın 2gnüSu gibi geçip gider inşaallah
Peki okul şimdi yok canlı ders var.Orada mı kalmak zorunda?
Çarşamba işe başlıyor çok mutluyumŞafak 2Ahhh siz kadınlar
Hadi ya burada öyle değilŞans işteÖğretmenlee okula gitmek zorundaymış... Haftanın 2gnü
Çok datlu yaKeşke diyalogları buraya atsamda kahkahadan ölsenizzzz
Yok anam yokkkk bu Kadın türünün son örneği
Kızı devlet okuluna geçti diye afallamş sonra ekliyor anası gibi diyeÇok datlu ya
Kızı devlet okuluna geçti diye afallamş sonra ekliyor anası gibi diye
Sanırsın özel okullarda okudu
Eskiden eşim sadece akşam geliyordu eve şimdi iş dibimizde bazen o eve gelince sen otur ben giderim diyesim geliyorYemin ediyorum çılgınsınız
Bulmuşta bunuyorrrrrEskiden eşim sadece akşam geliyordu eve şimdi iş dibimizde bazen o eve gelince sen otur ben giderim diyesim geliyor
Tşk ederim canım benim çok sağol darısı başınıza ins.AllahGulumse24 tebrik ederim canım
İstersen 5.kez 1.ol yinede takdir edilmezNevreste oğlum soruyor anne kaç oy aldin dedim 91 eşim diyor kaçıncı oldun dedim 1 diyor harbimi bu defa oldu desene demek kozalak manti nin dibini siyirmasi açliktanmış
Tebrik ederim canımNevreste oğlum soruyor anne kaç oy aldin dedim 91 eşim diyor kaçıncı oldun dedim 1 diyor harbimi bu defa oldu desene demek kozalak manti nin dibini siyirmasi açliktanmış