- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ne derdi , yok derdi falan. Sadece deliliği varKızın derdi kendine yetiyor şimdi bu kadar acimasiz olma gızzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne derdi , yok derdi falan. Sadece deliliği varKızın derdi kendine yetiyor şimdi bu kadar acimasiz olma gızzzz
Hangi kadın dedikodu etmeyi sever kiAhhhhh ablaaa ne sen sor ben ben diyim dedikodu yapmayı hiç sevmem ama
Abla özele gidelim bura bizi kesmez sende sevmiyon belliHangi kadın dedikodu etmeyi sever ki
Hiç sevmem bendeAbla özele gidelim bura bizi kesmez sende sevmiyon belli
Sende gellll çok eğleneciygggggggHiç sevmem bende
hiç
Hiçç hiçç
Çok ısrar ettin mecbur zorla kabul edeceğizSende gellll çok eğleneciyggggggg
Bende geleyim miSende gellll çok eğleneciyggggggg
Sen dedikodu heç inandırıcı dellllllllBende geleyim mi
Sen cocostarin basında bekle burada gelmeBende geleyim mi
Aaa dedikodu cok bende 2 yildir burdayımSen dedikodu heç inandırıcı dellllllll
Yarın nobet bekleriz cocostarin basinda daha oylamanin baslamasina 3 saat var ben o saatlerde uyuyorumSen cocostarin basında bekle burada gelme
Birazdan başlar, birileri cocostar pastamı çalıp götürebilirYarın nobet bekleriz cocostarin basinda daha oylamanin baslamasina 3 saat var ben o saatlerde uyuyorum
Aaa o zaman az sonra pc acip basinda bekleyeyim en iyisiBirazdan başlar, birileri cocostar pastamı çalıp götürebilir
3 saatYarın nobet bekleriz cocostarin basinda daha oylamanin baslamasina 3 saat var ben o saatlerde uyuyorum
Genelde 12 de basliyor diye biliyorum:))))3 saat
Tamam bekle mutlakaAaa o zaman az sonra pc acip basinda bekleyeyim en iyisi
Tamamdır, anlastikAbla özele gidelim bura bizi kesmez sende sevmiyon belli
Tamam bu gece burdayimTamam bekle mutlaka
Liste uzuyor galibasiSende gellll çok eğleneciyggggggg