- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.103
- 1.423
- 60
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık huzur ve dilediğin güzellikler getirsin HanimKelesimiGetir
Çok teşekkürler esracım,amin inşallah hep berabercene inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık huzur ve dilediğin güzellikler getirsin HanimKelesimiGetir
Doğum günün kutlu olsun ablacim nice mutlu senelerin olsun ❤❤Selamın hello kızlar iyi akşamlar bugün doğum günüm benim 1 yaş daha yaşlandım
Banada ver banada ateş bastıGel içini ferahlatayım
Senide kendimize benzettikya konusma olarak helal bizeValla geleyim yetheeer yhaaa bu ne yhaa bıhhtımmm
Doğum günün kutlu olsun ablacim nice mutlu senelerin olsun ❤❤
Ateşini alır bu gazoz gelBanada ver banada ateş bastı
Gel yaaa yeter bu kadar nazlanmayınValla geleyim yetheeer yhaaa bu ne yhaa bıhhtımmm
Hamburger yedim içim yandıAteşini alır bu gazoz gel
Haaa o meseleHamburger yedim içim yandı
Tek kelimeyle efsane olmuş ya ellerinize sağlık. İnşallah birinci olacağızAyyyyyy sen iste nüfusuna bile geçerim çok tşk ederimmmmmmmmmmmişte o benim
HanimKelesimiGetir iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnn ablaaaaaaaa iyiki doğdunnnn ablaaaaaaaaaa iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yılllar sana
Çok tşk ederim canım benim ama hamburger peşimi bırakmıyor gidimmmmmmTek kelimeyle efsane olmuş ya ❤ ellerinize sağlık. İnşallah birinci olacağız
Yine geçtimGulumse24 esitlik
Az önce içim geçmiş 10 dk kestirmişim. Bu 1.ve 2.kendi aralarında yarışırken ben birden kontratağa geçiyorum ve ayrıl da gel misali atlar gibi müthiş bir çıkış yapıyor geçiyorum ikisini son anda ve bitiş çizgisinde HAbibte hararetimi alsın diye gazoz uzatıyor yanında da Nevreste tam bana madalyayı verecekken puufffff
HanimKelesimiGetir ablacim nice sağlıklı mutlu senelere ailen ve sevdiklerinle birlikte iykiii doğdun
Yine geçtim