• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Az önce içim geçmiş 10 dk kestirmişim. Bu 1.ve 2.kendi aralarında yarışırken ben birden kontratağa geçiyorum ve ayrıl da gel misali atlar gibi müthiş bir çıkış yapıyor geçiyorum ikisini son anda ve bitiş çizgisinde HAbibte HAbibte hararetimi alsın diye gazoz uzatıyor yanında da Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. tam bana madalyayı verecekken puufffff:uykucu::KK57:

Az önce içim geçmiş 10 dk kestirmişim. Bu 1.ve 2.kendi aralarında yarışırken ben birden kontratağa geçiyorum ve ayrıl da gel misali atlar gibi müthiş bir çıkış yapıyor geçiyorum ikisini son anda ve bitiş çizgisinde HAbibte HAbibte hararetimi alsın diye gazoz uzatıyor yanında da Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. tam bana madalyayı verecekken puufffff:uykucu::KK57:

Offf fena olmuş bu yaa .

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablacim nice sağlıklı mutlu senelere ailen ve sevdiklerinle birlikte iykiii doğdun😘😘

Çok teşekkür ederim canım benim sağol :KK200::KK60:

Back