Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birini de bana vermiş. Sen şansına küs komşu.Ya bi rivayete göre Kazen beyin oy verdikleri kazanamıyor muydu öyle bi şey hatırlıyorum
Ellerine sağlık canım. Harika olmuş
Rus pastasında da bana vermişti yine az umudum vardı o da gitti eğer bu kehanet doğru iseBirini de bana vermiş. Sen şansına küs komşu.
1 dilim alabilir miyim çay varsa yanında o da çok iyi olur
Uzun zamandır burdayım. Dogru malesefRus pastasında da bana vermişti yine az umudum vardı o da gitti eğer bu kehanet doğru ise
Ahh komşu oysa bana uğur getirecektin madalyayı Urfa da tutacaktık seninle ama olmadı.. canım sağ olsun bari HAbibte den gazoz isteyim çok efkarkandimUzun zamandır burdayım. Dogru malesef
Tabiki tatlım1 dilim alabilir miyim çay varsa yanında o da çok iyi olur
Elinize sağlık çok güzel görünüyor
Saglık olsun komşucuğum.Ahh komşu oysa bana uğur getirecektin madalyayı Urfa da tutacaktık seninle ama olmadı.. canım sağ olsun bari HAbibte den gazoz isteyim çok efkarkandim
Denemeye devam bakalımSaglık olsun komşucuğum.
Belki bu ay kazanırsın. Hiç belli olmaz
Pes etmek yokDenemeye devam bakalım
Tavuktan pasta yaptım daha üstüne ne ekleyebilirim sonraki yarışmada bilmiyorum ama aynen pes etmek yokPes etmek yok
Tahminim çok çeşitli kolay bir kategori olur. Sen şimdiden araştırmaya bakTavuktan pasta yaptım daha üstüne ne ekleyebilirim sonraki yarışmada bilmiyorum ama aynen pes etmek yok
Tamamdır sağ olasın canımmmTahminim çok çeşitli kolay bir kategori olur. Sen şimdiden araştırmaya bak
Tamamdır sağ olasın canımmm
Nasıl halıyı kaldırıp süpürüp sileceksin laminantlari ayyyy benim eski ev sahibim evi temizlemeye geldiğimde çift taraflı bant yapıştırmış bu kadın hiçmi halıların altısı süpürüp silmemiş dedim beterin beteri varmış eloşşşşs sana inanmıyorumyatak odası halılarını silikonla laminanta yapıştırdım hep tarifsizlikten bunlar