- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.711
- 498
- 32
Diiimii yaa bana çok yazık ediyollaa bunlaaKıymalı Pataes rulo ile tavuklu pastaya yazık oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diiimii yaa bana çok yazık ediyollaa bunlaaKıymalı Pataes rulo ile tavuklu pastaya yazık oluyor
Kafa gitti sendeAz önce içim geçmiş 10 dk kestirmişim. Bu 1.ve 2.kendi aralarında yarışırken ben birden kontratağa geçiyorum ve ayrıl da gel misali atlar gibi müthiş bir çıkış yapıyor geçiyorum ikisini son anda ve bitiş çizgisinde HAbibte hararetimi alsın diye gazoz uzatıyor yanında da Nevreste tam bana madalyayı verecekken puufffff
Niye hepsini kendim yapmak zorundamiyimHamburgere oyumu ekmeği hazır alınmış diye vermedim
Abla habibi erkeklere denir habibte diyeceksinÇok çok teşekkür ederim habibim sağol,iyiki sizlerde varsınız hepinizi çok seviyorum
doğum günün kutlu olsun,grubumuzun en en ennnnn çıtırıSelamın hello kızlar iyi akşamlar bugün doğum günüm benim 1 yaş daha yaşlandım
hamburger 60 olmuş2 dk 3 oyla öne gectim
Labne aklımı aldıysa demekKafa gitti sende
Ben 80 atış serbesthamburger 60 olmuş
ama bi hop etti dimiBen 80 atış serbest
Çok tşk ederim canım benim ama hamburger peşimi bırakmıyor gidimmmmmm
Yok valla yeni bakmıştım 48 den 60 imkansiz dedim 2 dk daama bi hop etti dimi
Canfeb in hamburger de efsaneydi amao hamburgerle kapışmıştım son kategoride
resmen başa dert bu hamburger
Çok tşk ederim canım benim ellerin dert görmesinBen de tabii ki efsane mantıya oy verdim kendim birinci olmuş kadar sevineceğim inan kazanırsan
gördüğüm anda yiyip yarışmadan atmak istemiştimCanfeb in hamburger de efsaneydi ama
Sorma sormao hamburgerle kapışmıştım son kategoride
resmen başa dert bu hamburger
arayı aç bari de rahatlaSorma sorma
Orası biraz zorgördüğüm anda yiyip yarışmadan atmak istemiştim
Kazen kuzen gelin görümceye kızıyor. Yasak cııısssarayı aç bari de rahatla
yok mu kuzen muzen