- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Ayyyyyy sen iste nüfusuna bile geçerim çok tşk ederimmmmmmmmmmmişte o benimKozalak mantı'yı yapan, arkadaş olalım hatta kanka da olabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyy sen iste nüfusuna bile geçerim çok tşk ederimmmmmmmmmmmişte o benimKozalak mantı'yı yapan, arkadaş olalım hatta kanka da olabiliriz
Tesekkur ederimBen oyumu tava böreğinden yana kullanıyorum , ayyy acıktımmm..
2 haftadır maratona girmiş gibi at koşturuyom sanki geçen haftada Brownie den çektim nedir benim çektiğim arkadaşHamburger ve kozalak mantı fena kapışıyor
HanimKelesimiGetir nerdesin can
Doğum Günün Kutlu Olsun ablacım iyiki doğmuşsun yolun kk dan geçmiş seni tanimişiz sevdiklerinle seni Sevenlerinle nice seneler gör ins AllahSelamın hello kızlar iyi akşamlar bugün doğum günüm benim 1 yaş daha yaşlandım
Doğum Günün Kutlu Olsun ablacım iyiki doğmuşsun yolun kk dan geçmiş seni tanimişiz sevdiklerinle seni Sevenlerinle nice seneler gör ins Allah
2 dk 3 oyla öne gectimHamburgerrrrrrr Dahliadivin yedim seni öne geçtin oy verenler ikimize veriyor hee bıktık sizden alın size oy birbirinizi yiyin der gibi
İyiki doğdun abladaha nice güzel yaşlara insallahSelamın hello kızlar iyi akşamlar bugün doğum günüm benim 1 yaş daha yaşlandım
İyiki doğdun abladaha nice güzel yaşlara insallah
Ay sen hep ondesin onemi gecmisim gormedimki guzel cekisme oluyorHamburgerrrrrrr Dahliadivin yedim seni öne geçtin oy verenler ikimize veriyor hee bıktık sizden alın size oy birbirinizi yiyin der gibi
Evet demin öne gecmistin sıra bendeAy sen hep ondesin onemi gecmisim gormedimki guzel cekisme oluyor
Gel içini ferahlatayımAhh komşu oysa bana uğur getirecektin madalyayı Urfa da tutacaktık seninle ama olmadı.. canım sağ olsun bari HAbibte den gazoz isteyim çok efkarkandim
32 yaşındayım çok ta eski degilimellerine emeğine sağlık afiyet olsun şekerim ❤
ellerine emeğine sağlık afiyet olsun
yok bizimki tartışırken söylerim bence küfür etmek istediği yerlerde bebeğim kelimesini bip gibi kullanıyor gibi geliyor
Siz eskiler aşkı dolu dolu yasamissiniz be
Biraz da zerdecal atarsınseni yerim üstüne zencefilli gagoz içerim bebişimsu
Valla geleyim yetheeer yhaaa bu ne yhaa bıhhtımmmGel içini ferahlatayım