- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Kazen abi mune apla burda büyü falan diyollaaaaa evde tekim gorhiremmmmmmSana özel büyü yapacaktım vazgeçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen abi mune apla burda büyü falan diyollaaaaa evde tekim gorhiremmmmmmSana özel büyü yapacaktım vazgeçtim
Yok ben böyle iyiyimŞıracı da sen ol
Her türlü gelBiber gazımı alıp geliyorum
Peşimde senide götürürüm üfffffffBende mi etsem seni
3 harfliden korkarken,4 harfli çarpabilirKazen abi mune apla burda büyü falan diyollaaaaa evde tekim gorhiremmmmmm
Sadece üflüyorsan sıkıntı yokPeşimde senide götürürüm üfffffff
Üfledim olacaklardan ben sorumlu değilim
Ben de onu düşünüyorum ortada ciddi bir durum yok neden banlandım şimdi diye. Ben mesajları şikayet etmem adetim değildir. Senin de haberin yok belli ki. O zaman belki de ikimizi bir başkası şikayet etmiştirKız sen beni niye şikayet ettin 1-2 dalaştık diye , lafta söylemiyaaahhh
Benim bi işim çıktı. Başka vakit inşallahHer türlü gel
Sana da canım, nasılsın?Hayırlı pazarlar canlar nasılsınız
kahkaha attım3 harfliden korkarken,4 harfli çarpabilir
Hayırlı pazarlar canım şükür idare ediyoruz sen nasılsın bakalımmHayırlı pazarlar canlar nasılsınız
İyilik yaramıyor sana sen istersin gelmeyi ben de kabul etmem herkes sıraya girmiş bekliyor yanıma gelmeyiBenim bi işim çıktı. Başka vakit inşallah
O an denk gelmiştir,arada kaynamışsınızdır.Ben de onu düşünüyorum ortada ciddi bir durum yok neden banlandım şimdi diye. Ben mesajları şikayet etmem adetim değildir. Senin de haberin yok belli ki. O zaman belki de ikimizi bir başkası şikayet etmiştir
Bende şikayet etmedim, hatta şaşırdım sen şikayet ettin sandımBen de onu düşünüyorum ortada ciddi bir durum yok neden banlandım şimdi diye. Ben mesajları şikayet etmem adetim değildir. Senin de haberin yok belli ki. O zaman belki de ikimizi bir başkası şikayet etmiştir
Hayırlı pazarlarHayırlı pazarlar canlar nasılsınız
Ne mutlukahkaha attım