- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Sana da canım, nasılsın?
Sağol canım iyiyim sen nasılsın daha iyimisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da canım, nasılsın?
Sağol canım iyiyim sen nasılsın daha iyimisin?
Hoş geldin canım hayırlı pazarlarHayırlı pazarlar canlar nasılsınız
Ne dedim snaa bak sıraya girmiş yanıma gelmeyi bekliyor
Kaşınan gazozcuCımbızcı @Mune
Sahip çık bana komşum. Beni çiğ çiğ yicek, peşinden de gazooz oh ne ala
Canimsiiinhamburgere ve renkli krep pastaya verdim oyumu Hepsi cok güzeldi hamburgeri görünce dayanamayanlardanım elinize sağlık benim kadar olmasada hamaratsınız
HakliymisNe dedim snaa bak sıraya girmiş yanıma gelmeyi bekliyor
Oh ne güzel hep iyi olun bende iyiyim canım arada giriyorum çıkıcam diye yazamadımHayırlı pazarlar canım şükür idare ediyoruz sen nasılsın bakalımm
Üfürükçü dahami cazip geldiBenim bi işim çıktı. Başka vakit inşallah
Ohhhh yandan aman halimem yandan severim seni candan
Bende iyiyim canım çok şükürHayırlı pazarlar
Ben iyiyim sen nasılsın
Kimmiş onlarİyilik yaramıyor sana sen istersin gelmeyi ben de kabul etmem herkes sıraya girmiş bekliyor yanıma gelmeyi
Niye edeceksiniz yahu anlamadım benBende şikayet etmedim, hatta şaşırdım sen şikayet ettin sandım
Sagol kanka senden nber neşen yerinde durmuyorsun yerindeHAbibte dostum naber ya
Uslu olNevreste hazır yokken çapkınlık yapayım Gelince yapamıyorum istedigm gibi sana yar etmem kimseyi demeye başlar
Illa patiklik ipimi elime aldırıp bağlama yatıracaksınSadece üflüyorsan sıkıntı yok
Hayır ben burada fedakar anayı oynuyorum cantaneme dokunma ne yapacaksan bana yap diyeNe dedim snaa bak sıraya girmiş yanıma gelmeyi bekliyor