- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Kendğ kendine süpüren silen bir makine çıkmış ondan alacagım inşallah herifi kandırmaya çalışıyorum daHe tamam duyulsun istemiyorsan aramızda
Habibte yardımcı almıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendğ kendine süpüren silen bir makine çıkmış ondan alacagım inşallah herifi kandırmaya çalışıyorum daHe tamam duyulsun istemiyorsan aramızda
Habibte yardımcı almıyor
bilirsin bilirsinBilmezmiyim canısı
Ruhu daralır insanın o bitirene kadar mıy mıyKendğ kendine süpüren silen bir makine çıkmış ondan alacagım inşallah herifi kandırmaya çalışıyorum da
Herkesin ayrı ozellig var cantanecik ben de bu sıcaklarda ferahlatan lezzeti sizlere dagıtıyorum daha ne istiyorsun insanoğlu nankör yaHAbibte yi üfle. Çok hamarat oldugunu iddia ediyor. Yapsın bir tarif bizde görelim
Gazoz dağıt dağıt nereye kadar
Üfleme, bağlama, kara büyü, kaynana uzaklaştırma, evli çiftleri ayırma herşey var bendeÜflüyorsun sadece dimi başka şey etmiyorsun
Burak ona çok esmer düşerÜfleme, bağlama, kara büyü, kaynana uzaklaştırma, evli çiftleri ayırma herşey var bende
Istersen burak ile fahriyeyi ayırıp burakla aranı yaparım
Yok herifimden memnunum kalsın Nevreste editörlügünü al bana ver bunu yapabilirmisin aramızda kalsın amaÜfleme, bağlama, kara büyü, kaynana uzaklaştırma, evli çiftleri ayırma herşey var bende
Istersen burak ile fahriyeyi ayırıp burakla aranı yaparım
Biriniz içirerek biriniz üfleyerek kafa yapiyorsunuz güçlerinizi birleştirinÜflüyorsun sadece dimi başka şey etmiyorsun
Cok yardımseversin, çok teşekkür ederiz gazozların içinHerkesin ayrı ozellig var cantanecik ben de bu sıcaklarda ferahlatan lezzeti sizlere dagıtıyorum daha ne istiyorsun insanoğlu nankör ya
Mantıklı haa düşünemedik hay aklınla bin yaşaBiriniz içirerek biriniz üfleyerek kafa yapiyorsunuz güçlerinizi birleştirin
İçmezsen ikna yöntemi de tokatCok yardımseversin, çok teşekkür ederiz gazozların için
Kıstırırm seni bakCok yardımseversin, çok teşekkür ederiz gazozların için
Kışında oralet servisimi başlıyorHerkesin ayrı ozellig var cantanecik ben de bu sıcaklarda ferahlatan lezzeti sizlere dagıtıyorum daha ne istiyorsun insanoğlu nankör ya
He içmezse zorla içirecegim artık yeter naz naz nereye kdarİçmezsen ikna yöntemi de tokat
Çapkın gazozculardanİçmezsen ikna yöntemi de tokat
Kışın ne yapacagıma karar veremedim araştırıyorumKışında oralet servisimi başlıyor
Guzellikle olmazsa zorlaHe içmezse zorla içirecegim artık yeter naz naz nereye kdar
Tamam bu kolay iş, bende Nevreste yi siteden banlamak için alt yapı büyü hazırladım arada editörlüğü alır sana veririm. Ama nickin pembe yazmasın başka renk bulalım yoksa nevros bizim yaptığımızı anlar büyü tam tesir etmezYok herifimden memnunum kalsın Nevreste editörlügünü al bana ver bunu yapabilirmisin aramızda kalsın ama
Kışın ne yapacagıma karar veremedim araştırıyorum
Aman ,su bile içme, Allah muhafazaÇapkın gazozculardan
Baş başa kalmaya gelmez