- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.353
- 698
Bende iyiyim canım çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim canım çok şükür
Ar gelir usman ağa ar gelir Safiye me karyola dar gelirOhhhh yandan aman halimem yandan severim seni candan
Hoş bulduk canımHoş geldin canım hayırlı pazarlar
Ne oldu gıı
Hadi nazlanma sendeHayır ben burada fedakar anayı oynuyorum cantaneme dokunma ne yapacaksan bana yap diye
Seni ben şikayet ettim ama gittiğinden haberim bile olmadı keyfini suremedim bı dahamı etsem nerden ediyollaa ögretseneBende şikayet etmedim, hatta şaşırdım sen şikayet ettin sandım
Çok şükür hep iyi olÇok şükür bugunume canım
Anlamamak candır minikkkkkkNiye edeceksiniz yahu anlamadım ben
Bişey olmasına gerek mi varNe oldu gıı
Eee tabisi adamım evime dönüyorum olsun o kaaaSagol kanka senden nber neşen yerinde durmuyorsun yerinde
Korktumu sanmaIlla patiklik ipimi elime aldırıp bağlama yatıracaksın
Gören her sene pratik örüyorum sanıyor ama ben başka işler yapıyorum
Asko noldu bizim işBişey olmasına gerek mi var
Kolay gelsin allah işini rastgetireEee tabisi adamım evime dönüyorum olsun o kaaa
Sen ettin ya bilirsin nereden olduğunuSeni ben şikayet ettim ama gittiğinden haberim bile olmadı keyfini suremedim bı dahamı etsem nerden ediyollaa ögretsene
Biz onlardan hoşlandıkBeni bulan bulana bütün kızlar toplandik
Nana ile bi konuda karşılıklı konuşmamız oldu ama bize göre büyütülecek bir şey değildi önemsizdi başkaları için önemliymiş ki şikayet edilmişiz ve ban sebebimiz oymuş.Niye edeceksiniz yahu anlamadım ben
Amin canım. sen de inşallahÇok şükür hep iyi ol
Ne işiAsko noldu bizim iş
Tişekkür ederim asko sen napion hec yine elinde gazozla geziyonKolay gelsin allah işini rastgetire