- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Korkarım ben sizden nazar deger çalışkanlıgımaBi hamaratlıgını görseydik dünya gözüyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkarım ben sizden nazar deger çalışkanlıgımaBi hamaratlıgını görseydik dünya gözüyle
Nere gidiyon kimin ocağını kör koycantemizlik bitti akşaöa dolma yapacahım onları da oydum dışarı çıkıyım biraz gelince yaparım
Tabiisi,bak girer girmez etiketini gördüm yoksa ben seni etiketlerdimİyiyim çok şükür beni özledignizi duydum hemen geldim
Yavrum sen istersin de yedirmezmiyim sonra gazoz ikram ederim sanaBir tabak da ben isterim
Gören diyecek ki kendi yaptı, eve temizleme için yardımcı aldığını tüm kk biliyor, bana da biri söyleditemizlik bitti akşaöa dolma yapacahım onları da oydum dışarı çıkıyım biraz gelince yaparım
Bilirsin hayır dememYavrum sen istersin de yedirmezmiyim sonra gazoz ikram ederim sana
Benim gittigim yer şenlenir sen ne diyorsun yavru kuşNere gidiyon kimin ocağını kör koycan
Ahh keşke gercek olaydı bu dediklernGören diyecek ki kendi yaptı, eve temizleme için yardımcı aldığını tüm kk biliyor, bana da biri söyledi
Bilmezmiyim canısıTabiisi,bak girer girmez etiketini gördüm yoksa ben seni etiketlerdim
Kimi üflemem gerekiyor, de hemen üfleyeyım
Onun kendine hayri yok
Üfleyengillerden mi kendisiKukrim in nefesi de kuvvetli
Üflüyorsun sadece dimi başka şey etmiyorsunKimi üflemem gerekiyor, de hemen üfleyeyım
He tamam duyulsun istemiyorsan aramızdaAhh keşke gercek olaydı bu dediklern
HAbibte yi üfle. Çok hamarat oldugunu iddia ediyor. Yapsın bir tarif bizde görelimKimi üflemem gerekiyor, de hemen üfleyeyım
İyi hadi bakalım akşam haberlerde öğrenirizBenim gittigim yer şenlenir sen ne diyorsun yavru kuş
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş.Onun kendine hayri yok