Hamburgerde alabilirDeme deme öyle deme beni umutlandirma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamburgerde alabilirDeme deme öyle deme beni umutlandirma
Yine formundasin maşallah çok güzel moral veriyonHamburgerde alabilir
Evde pinekliyom sen napiyon makarna salatası kaldıysa 1 kase versene acıktımNabersiniz
çayını Çekirdeğini hazirlaMerakla bekliyorum bildirimi bakalım nasıl karışacak ortalık
çayını Çekirdeğini hazirla
Afiyet olsun iyi seyirlerhazır hazır
Hala var çocuklar Cok karışık diye beğenmediEvde pinekliyom sen napiyon makarna salatası kaldıysa 1 kase versene acıktım
İhale sanami kaldıHala var çocuklar Cok karışık diye beğenmedi
Varsa ben yerimHala var çocuklar Cok karışık diye beğenmedi
İhale sanami kaldı
Tabiki o güllü nun çeyreği anca yendi gerisi duruyor Allah tan geri kalanı komşulara dagitmisimVarsa ben yerim
Ben çayı koyuyorum haydi gelin minik makarna salatası ni al gelVarsa ben yerim
Olur ne güzel olurdu şuan o kadar çok ihtiyacım var ki bu saatte uyandım hala kahvaltı yokBen çayı koyuyorum haydi gelin minik makarna salatası ni al gel
Oylarınıza talibimde dedin miTabiki o güllü nun çeyreği anca yendi gerisi duruyor Allah tan geri kalanı komşulara dagitmisim
Kac zamandır canim istiyor ama yapip yemiyorum iyi olur cayla yerizBen çayı koyuyorum haydi gelin minik makarna salatası ni al gel
Yok aklıma gelmediOylarınıza talibimde dedin mi
Bende yapmadım belki sizinle birlikte yerim başım agriyor yineOlur ne güzel olurdu şuan o kadar çok ihtiyacım var ki bu saatte uyandım hala kahvaltı yok
Fena karışacakMerakla bekliyorum bildirimi bakalım nasıl karışacak ortalık
Fena karışacak
Bence umutlanma derimDeme deme öyle deme beni umutlandirma