• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Dört gözle banımın kalkmasını bekliyorum gece yarısı siteye giriyorum ve gördüğüm manzara 3 oy mu beni tekrar banlayın:KK45::duduk:

Herkeseeeeee merhabaaalaaaaaar çok özledimm sizleri şaka bi yana:KK68:
Niye banlandığımı da giriş yapabilince gördüm hayırlısı olsun :ıslık:
Çok güzel yemekler eklenmiş ben gittikten sonra karar vermekte zorlandım. Başarılar dilerim yarışmacılara :KK73:

Dört gözle banımın kalkmasını bekliyorum gece yarısı siteye giriyorum ve gördüğüm manzara 3 oy mu beni tekrar banlayın:KK45::duduk:

Çok güzel yemekler eklenmiş ben gittikten sonra karar vermekte zorlandım. Başarılar dilerim yarışmacılara :KK73:
Hoş geldin canım 🤩❤️Daha yeni başladık🤩

Tuttumya işte hala burdasın :-)valla görümcem kullandı dedim bu olsun dedi bu olmaz sordun madem ben makarna salatasi diyorum dedim bari lazanya olsun dedi yok illa gülü olan olsun ben masumum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Gorumceni sevdim bak :süslü:benden selam et 🤭

Hoş geldin canım 😍
:KK9: İyiyim yavrum sen nasılsın
Bende iyiyim canım 🙂

Back