- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Bi ara burda kahve revaçtaydı. Ne ara gazoza geçtik.Kaç gündür gazoz içmiyoruz ikram eden yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ara burda kahve revaçtaydı. Ne ara gazoza geçtik.Kaç gündür gazoz içmiyoruz ikram eden yok
Sonumuz hayır olsunBi ara burda kahve revaçtaydı. Ne ara gazoza geçtik.
Aynen, gidişat iyi değilSonumuz hayır olsun
çok teşekkür ederim canımcitir tavukla patlican sarmaya gitti kizlar oyum elleeinize saglik
Sevemedim ama geleceğim sırf meraktanGel, bekliyoruz
şahane olmuş,ellerine sağlıkElalis
Eki Görüntüle 2697043
@kukrim27
Eki Görüntüle 2697044
Aklıma geldiniz bugün yapacaktım ya size
Sevemedim ama geleceğim sırf meraktan
Hoş geldin canım Daha yeni başladıkDört gözle banımın kalkmasını bekliyorum gece yarısı siteye giriyorum ve gördüğüm manzara 3 oy mu beni tekrar banlayın
Herkeseeeeee merhabaaalaaaaaar çok özledimm sizleri şaka bi yana
Niye banlandığımı da giriş yapabilince gördüm hayırlısı olsun
Çok güzel yemekler eklenmiş ben gittikten sonra karar vermekte zorlandım. Başarılar dilerim yarışmacılara
Gorumceni sevdim bak benden selam etTuttumya işte hala burdasın valla görümcem kullandı dedim bu olsun dedi bu olmaz sordun madem ben makarna salatasi diyorum dedim bari lazanya olsun dedi yok illa gülü olan olsun ben masumum
Bize yaparken kendi elleriylen hamur actiydi dimiSize çubuk kraker ile yapmış baştan savmış ben olsam beğenmezdim
İyiyim yavrum sen nasılsınİyidir gazozcu abla. Sen nasılsın
Gel nevroşum ikram edeyimKaç gündür gazoz içmiyoruz ikram eden yok
Hoş geldin canımDört gözle banımın kalkmasını bekliyorum gece yarısı siteye giriyorum ve gördüğüm manzara 3 oy mu beni tekrar banlayın
Herkeseeeeee merhabaaalaaaaaar çok özledimm sizleri şaka bi yana
Niye banlandığımı da giriş yapabilince gördüm hayırlısı olsun
Çok güzel yemekler eklenmiş ben gittikten sonra karar vermekte zorlandım. Başarılar dilerim yarışmacılara
Bende iyiyim canımİyiyim yavrum sen nasılsın