• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Mücver olmaz ben diyetteyim bu arada herkes aynı tarifimi yapacak ben anlamadım olayı bu 1 aylık zamanda
Yok yahu, espri yaptım, fırında mücver yapıyoruz oğlumla yazmıştı, onun için espri olsun diye yazdım 😊 benim tahminim; kek 😋

Mücver olmaz ben diyetteyim bu arada herkes aynı tarifimi yapacak ben anlamadım olayı bu 1 aylık zamanda
Yok aynı değil ama ana başlık tek mesela çorba-börek-makarna-pilav-tavuk yemekleri-poğaça-kurabiye gibi ana başlıklar:)Ama tek işte mesela yöresel yemekler,dünya mutfağı,mezeler gibi çeşitli değil:)Bak ipucu verdim onları eledik:)

Sağol canım:KK60:
Ben öyle karışmayın ellemeyin demiyorum:)Hadi dene bakalım nasıl olacak diyorum ondan hamurda açtırıyorum,hamurda yoğuruyorlar:)
Özgüvenleri için önemli:)
En iyisini yapıyorsun canım 😍

Senin oğlun olduğuna göre inanırım valla, baklava da yapıyordur, mantı da 🤣 senin gibi becerikli hatunun oğlu da becerikli olur tabi 😍😍😍
Hiç oyle bişey yok valla benim kız hiç benim yanımdan geçmemiş değil çekmek :kızgın:

Hiç oyle bişey yok valla benim kız hiç benim yanımdan geçmemiş değil çekmek :kızgın:
Ben hepsini mutfağa sokuyorum yapamıyorum diye bir şey yok ben kek istiyorum .Bulun tarifi yapın banane:70:

Sağol canım:KK60:
Ben öyle karışmayın ellemeyin demiyorum:)Hadi dene bakalım nasıl olacak diyorum ondan hamurda açtırıyorum,hamurda yoğuruyorlar:)
Özgüvenleri için önemli:)
Benim takıntım var ellerini 10 kere yikatiyorum bı iş yaptırırken kızıma

Ben bıkmam 🤣 bana farketmez canım, tatlı,tuzlu, meze, hamur işi, yöresel, salata, ana yemek, hepsi uyar ,hepsine bayılırım 😋😋😋🤣
Tamam o zaman hazır ol 1 Ekim'de yeni kategoriye başlıyoruz:)

Benim takıntım var ellerini 10 kere yikatiyorum bı iş yaptırırken kızıma
Bende öyle canım alıştılar tırnaklar kesilir ,eller yıkanır,sandalye dahil hiç bir yere el sürülmez:)

Çok şükür iyi. Bu akşam bir ignesi kaldı.
Geçti gitti şükür. Sen nasılsın 😘

Gelecek kategoriyi mi konuşuyorsunuz? 🤩
Çok şükür canım:60:
İyiyim çok şükür:60:
Evet canım:)

Back