- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Dogru soylemisler kim demisse alnından öpimSenin becerikli olmadığını söylediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru soylemisler kim demisse alnından öpimSenin becerikli olmadığını söylediler
Yalnız oğlum bazlama hatta yufka bile açıyor dermişimMakarnaaaa menemennnn sucuklu yımırtabaskada bişey gelmiyor aklıma
D diyormuş hiç biriA...corba
B...makarna
C...patates kizartmasi
Onda bile sunum önemli yine aklıma biri geldiPatates kızartması yarışması yapılır mı
Aaaa niye makarna güzel bir kategoriD diyormuş hiç biri
Yapılır herkesin soğan doğraması bile degisiktirSenin becerikli olmadığını söylediler
Ay evet olabildiAaaa niye makarna güzel bir kategori
Mücver oğlumla mücver yapıyoruz yazmıştın bir kereÇok kolay bir kategori Benim oğlan bile yapıyor
Oldu canim gorusuruzzzYalnız oğlum bazlama hatta yufka bile açıyor dermişim
Bak sen hele şunun yaptigina terbiyesizM MissHayaLet söyledi
Aynen öyle kimisi elde doğrar kimisi tahtada kimisi rondodaYapılır herkesin soğan doğranması bile degisiktir
Yok canım kaç yaşında 12 yaşında kızım var talibim talibimYalnız oğlum bazlama hatta yufka bile açıyor dermişim
Biz onunla neler neler yapıyoruz:)Mücver oğlumla mücver yapıyoruz yazmıştın bir kere
Selamlar bu arada herkese , ara ara bakıp çıkıyorum
10 yaşında canımTalipleri çok sizide sıraya alırızYok canım kaç yaşında 12 yaşında kızım var talibim talibim
Bacıları birbirine düşürme ben didim onu bi keremM MissHayaLet söyledi
Senin oğlun olduğuna göre inanırım valla, baklava da yapıyordur, mantı da senin gibi becerikli hatunun oğlu da becerikli olur tabiYalnız oğlum bazlama hatta yufka bile açıyor dermişim
Yok öyle terbiyesiz falan olmazOldu canim gorusuruzzz
Bak sen hele şunun yaptigina terbiyesiz
Mücver olmaz ben diyetteyim bu arada herkes aynı tarifimi yapacak ben anlamadım olayı bu 1 aylık zamandaMücver oğlumla mücver yapıyoruz yazmıştın bir kere
Selamlar bu arada herkese , ara ara bakıp çıkıyorum
Sağol canımSenin oğlun olduğuna göre inanırım valla, baklava da yapıyordur, mantı da senin gibi becerikli hatunun oğlu da becerikli olur tabi
Bak sen o terbiyesize